|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το ειχα ηδη κανει...απλα περιμενα και τα φυτα που θα μου ερθουνε μεσα στην εβδομαδα...και δεν μου εχει ερθει ακομα η ηλεκτρομαγνητικη...οποτε πρεπει να παει χειροκινητα το συστημα για αρχη...
Τριτη τεταρτη θα το βαλω σε λειτουργια..με μια αλλαγη νερου κιολας το 40-50%
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και χωρίς ηλεκτρομαγνιτική να το χεις για λίγο καιρό(δλδ να τρέχει όλη μέρα)δεν πειράζει... |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ να το βαλω τωρα,και να δουλευει ολη μερα?Με μια φυσαλιδα το δευτερολεπτο?
|
||||
|
||||
![]()
2-3φ/δλ και είσαι μια χαρά
![]() 30ppm πρέπει να χει σταθερά σε c02 όταν είναι τα φώτα αναμένα....αυτό εξαρτάτε από το ph σ....drop cheker έχεις???? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την μπουκαλα εχω,ενα μανομετρο,μικρορυθμιστη..και 2 σε 1 buble counter & διαχυτηρας Τις 2-3 φ/δλ να δω πως θα πετυχω...
|
||||
|
||||
![]()
Με προσπάθεια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μέτρα στο bublecounter ρε συ να σ βγαίνουν 25φ στα 10 δευτερολεπτα(πανω κάτω προς το παρόν γιατί μετράς με το μάτι)για λίγες μέρες δεν θα χεις θέμα.... Αν θέλεις πάλι ξεκίνα όταν έρθουν όλα μαζί.... |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι εχω παρει μυρουδια θα αργησουν..κανα 15 μερο ακομα σιγουρα ..αρχες φλεβαρη το βλεπω...
Οποτε με βλεπω να ξεκιναω τωρα για να δω πως θα παει και να εξοικειωθώ με την μπουκαλα και την ολη φαση
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για φυτα νεου ενυδρειου | XrhstosT | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 22-05-16 21:23 |
απορια για ενυδρειο χωρις φυτα | gigas2011 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-06-13 13:27 |
απορια για κοκκινα φυτα | kalmichalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-09-12 08:17 |
Απορια με φυτα | tonisgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 27-12-08 22:52 |
ευχαριστω πανο και απορια για φυτα... | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-05-08 21:30 |