|
|
||||
|
||||
![]()
σωστά Σπύρο το τελευταίο δεξιά χώρισμα θέλει κλίση προς τα αριστερά για μην ακούγεται το νερό πέφτοντας στο τελευταίο διαμέρισμα του σαμπ!
θα σου πρότεινα όμως πρώτα να κατασταλαξεις στον εξοπλισμό που θα βάλεις και μετά να κολλήσεις τα διαχωριστικά τζάμια στο σαμπ έτσι ώστε να εκμεταλλευτεις καλύτερα τους χώρους που θα δημιουργηθουν! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ σωστο αυτο. περιμενω τωρα απο δευτερα να παραλαβω το σκιμμερ και μετα αρχιζει το παρτυ . κολημα τα τζαμια ετοιμασια το κυριως με αραγωνιτη και νεκρο βραχο.
Ζωντανο να βαλω εξ αρχης η δεν εχει νοημα λογο αμμωνιας π θα ανεβασει το ενυδρειο στην αρχη ? |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και απο μενα να εχεις
θα σου πρωτινω γενικα να μην βιαστεις. ξερω ειναι πολυ δυσκολο και σε εμενα οσο και να μου το ελεγαν δεν τους ακουγα, πραγμα που μου διμουργησε αρκετα προβληματα. δωσε βαση στον εξοπλησμο. βασικα πραγματα πρεπει να ειναι καλα και αξιοπιστα και οχι βιαστικα γιατι πανω σε αυτα θα στιθει το ολο συστημα. προσπαθησε να κανεις καλο στρωσιμο στην αρχη. βαλε τον αραγωνιτη σου βαλε και ν.β. και περημενε. δεν υπαρχει λογος να βαλεις ζωντανο απο τωρα, μπρει να βοηθισει στο ταχυτερο στρωσημο αλλα μπορει και να σου φερει και δυσαρεστες εκπλιξεις. λιγο τροφουλα λιγα βακτιρια και λιγο χρονο και μια χαρα θα εισαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Λεοναρδε και εσενα Νικο για της συμβουλες , θα προσπαθησω σε αυτο το ενυδρειο να δειξω την δεουσα υπομονη ωστε να πανε ολα καλα. εκτοσ απο το σκιμμερ και την αντλια επιστροφης απο το σαμπ εχω και ενα κυκλοφοριτακι κινεζακι 5000 λ.ω. για αρχη και πρεπει να παρω κυκλοφορητες... αλλα τι . ζαχαρωνω και εγω jebao pp8 με κοντρολερ. αλλα ενα η δυο λετε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα να πάρεις δυο έτσι ώστε να είσαι πιο χαλαρός αλλά και να τις δουλεύεις πιο άνετα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία λίτρα!!!
Fish only δεν έχω δει να κρατάει κανενας για πολύ καιρό. Για να δούμε θα αντέξεις χωρίς κοράλλια . Γενικά ο εξοπλισμός που πρέπει να πάρεις θα πρέπει να είναι καλός και αξιόπιστος . |
|
|||
|
|||
![]()
jebao rw-15 set μαζι με τον κοντρολερ και τους νεους μαγνητες. ο κινεζος το εχει απο οτι ειδα. αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστος και αν θα φαω τελωνειο. ο γνωστος "δρομοσ του ψαριου". εχεται ψωνισει τπτ απο αυτον ?
Το σκιμμερ το παρελαβα δευτερα απο δανια RLSS R8-I , λιγο γαιδουρακι, αναβαθμισμενο με τον τελευταιο κοντρολερ και αντλια . το σαμπ εχει διαμορφωθει ωστε να χωραει και στο πρωτο διαμερισμα αλλα και στο δευτερο. Αναλογα που θα μ δουλεψει καλυτερα. και αντιστοιχα στο αλλο σχεδιαζω να βαλω χαετο και καπου αναμεσα να στριμωξω και ενα ατσ . Σακη , δεν εχεις και αδικο. ισως παω και εγω σε ριφ , αλλα μεχρι να αποκτησω λιγο εμπειρια στην διαχειρηση του θαλασσινου θα τρεξω με φισ ονλυ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |