|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν μπήκαν όλα στη θέση τους.
Σκιμμερ, αντλία, powerhead, heater (γιατί μας έπιασε η παγωνιά). Η υπερχείλιση είναι πραγματικά αθόρυβη. Γενικά καθώς το sump είναι στο μπαλκόνι, δεν ακούγεται τίποτα. Διαλύθηκε αλάτι tropic marin και έτρεξε μια εβδομάδα. Βρήκα ζωντανό αραγωνίτη από αγγελία και τον έχωσα μέσα. Έβαλα και λίγο νεκρό βράχο που πήρα από συνχομπίστα από αγγελία. Ακόμη έφτιαξα ένα φως με 3m ledοταινία 5050 14.4w/m και 1m RGB τα οποία συνδέθηκαν με τον controller TC420 οπότε από την αρχή έχουμε ανατολή και δύση. Μπορείς να κάνεις παπάδες με αυτόν. Το προηγούμενο ΣΚ είχαμε πάει βόλτα στο Λαύριο και ένας που χαζοψάρευε έπιασε ένα σπάρο. Του τον ζήτησαν τα πιτσιρίκια μου και σώζοντάς τον από βέβαιο θάνατο τον φέραμε σπίτι και τον βάλαμε στο ενυδρείο, που δούλευε ήδη 3 εβδομάδες. Έχει αρχίσει και τρώει και συνηθίζει το νέο περιβάλλον. Λέω το ΣΚ να φέρω και βράχο από την θάλασσα να έχει και λίγη ακόμη ζωή μέσα. Μετρήσεις αμμωνία και ΝΟ2 είναι χαμηλές. Βάζω βακτήρια Special Blend όπως μου είπε ο nidal. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mateo : 13-01-17 στις 00:27 Αιτία: add an image |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φίλε!
πολύ όμορφη κατασκευή έχεις κάνει! |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματι πολυ καλα το πας. μπραβο και απο μενα καλη συνεχεια στην μαγεια της μεσογειου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
με ενδοιασμούς για το φωτιστικό το υπόλοιπο είναι κομπλέ.....
Ο κακαρελος όρεξα τος . |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσει ο ψαρής!
Ωραία κατάσταση φτιάχνεις!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα αρχίζει η μαγεία της μεσογείου.
Ευχαριστώ για τα σχόλια. Παράθεση:
Το φωτιστικό για την ώρα κάνει τη δουλειά του. Εντυπωσιακό με τα χρώματα και τον προγραμματισμό. Αν θα ήθελε κανείς αυτά τα καλούδια πρέπει να ανέβει πολύ. Μάλιστα έχω κόλλημα και δεν θέλω ανεμιστηράκια... οπότε με passive cooling δεν βλέπω και πολλές επιλογές. Αν έχει να προτείνει κανείς κάτι (σε σποτ προτιμάω) Ενημέρωση Το ΣΚ πήγα μια βόλτα προς τις αθηναϊκές παραλίες και μάζεψα μερικά βραχάκια με λίγη πρασινάδα, 3-4 σαλιγκαράκια, 2 αχινούς, 1 πορφύρα, 4 ντομάτες και άλλα καλούδια. Εντυπωσιάστηκα από την "ντομάτα" (Actinia equina αν δεν κάνω λάθος). Τα χρώματα και η κίνηση όταν ανοίγει απίστευτα. Επιπλέον ένας ψαράς είχε 2 σκορπίνες που ήταν ακόμα ζωντανές και τις έριξα κι αυτές στον κουβά μου. Για την ώρα πάνε καλά. |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίος......
ελπίζω οι σκορπινες να μην δημιουργήσουν πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο θα γίνει σιγά σιγά...
Οι σκορπίνες να ξέρεις θα σου φάνε ψάρια που θα βάλεις μέσα για πλάκα απο τη στιγμή που χωράνε στο στόμα τους... Οι ανεμώνες ειναι όντως εντυπωσιακές και υπάρχουν σε διάφορα χρώματα εκτός απο τις κλασικές κόκκινες... Καλή συνέχεια να έχεις... |
![]() |
Tags |
μεσογειακό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |