|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, με το κιλό τα δίνουν
1 κιλό = 0,833 λίτρα αν δεν κάνω λάθος
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
![]() Συζητούσαμε με τον 'αντρα μου για η/τ.. για πείτε μια γνώμη γι'αυτό http://www.nobacco.gr/el/nobacco-set...-bdc-1100.html ευχαριστώ προκαταβολικά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια δεν λέει,
ειδικά αυτου του είδους οι μπαταριες
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τόσες πολλές οι σελίδες σ'αυτό το θέμα που πραγματικά δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε.. Οι περισσότεροι την έχετε βρει την άκρη κ με τις μπαταρίες κ με τα υγρά κ με όλα.. Εμείς για αρχή σκεφτόμαστε να πάρουμε σετ, που να τα έχει όλα χ2.. Πώς συμφέρει να το ψάξω;
Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌
|
||||
|
||||
![]()
βασικά μην πάρεις από Ελλάδα,δες στο fasttech
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βολεύει, έχω θέμα με το PayPal, γι'αυτό ψάχνω για Ελλάδα.. Εν τω μεταξύ νομίζω είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν βρίσκω εκείνα τα ποστ για να δω απαντήσεις
![]() Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια αυτό που έδειξες είναι φτηνό στην αρχή ,
αλλά δεν θα μείνετε ευχαριστημένοι και θα το παρατήσετε, για αυτό δείτε μοντακι Eleaf iStick Pico για http://www.skroutz.gr/s/9011781/Elea...co-75Watt.html και για ατμοποιητή τον Ναυτίλο http://www.skroutz.gr/s/9011319/Aspi...tilus-5ml.html αυτά τα έχω πάρει στη γυναίκα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αγόρασα 80 ευρώ μαζί με ατμοποιητή ostria και δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου 6 μήνες. Μεγάλο προσόν του ostria ότι έχει και τρύπες και αν θες ρουφας και αέρα όπως ο ναργιλές |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν αλλάζεις μπαταρία δηλαδή, υπάρχουν πιο καλά και πιο φθηνά, ή πιο καλά στην ίδια τιμή, με μπαταρία που αλλάζει όμως.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη...συμφωνω με τον Τακη.
airflow εχουν ολοι οι σωστοι ατμοποιητες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η μπαταρία του αλλάζει. Ανοίγει με βιδάκια από κάτω. Γι' αυτό και το πήρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον γιαννη παραγγειλα 2 βασεις...
1 Πρασινη μια Grey... 18mg θα δειξει τωρα τι θα γινει οταν θα ερθουν...Πρεπει να παω και να παρω και το WFI για αραιωση ετσι?Και αν και εφοσον θελω αρωμα σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα τι νικοτηνη κανεις;;
Γιανναρα ημουν σιγουρος για αυτο το εγραψα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη, πήγα σήμερα το mas30 για αλλαγή μπαταρίας, γιατί μετά από 8-9 μήνες είχε αρχίσει να πέφτει η απόδοση. Κοστίζει 11 ευρώ η καινούργια μπαταρία και σου δίνουν μέχρι να το παραλάβεις, σετ αντικατάστασης. Τη μπαταρία στην αλλάζει το service της NOBACCO σε 3-4 μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις παράγγειλα 250μλ 100αρα νικοτίνη από Pink-Mule
![]() Εδώ πλέον δεν βρίσκω
|
||||
|
||||
![]()
από fasttech μπορούμε να φέρουμε υγρά;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Τακη με τις ακρες σου
![]() Εδω ναι τελος πια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η ερώτησή μου αφορούσε τις αντιστάσεις και όχι το mod
![]() Γνωρίζει κάποιος να μου πει? |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εχω ψιλοβραχυκυκλωσει...
Μιας και ο Γιαννης (tsala) μου την ειχε πει για το τσιγαρο που εκανα σαν φουγαρο και μιας και εγω ηθελα πολυ καιρο να το κοψω μπηκα στο τρυπακι..ειχα δει και τον κ.τακη να το φουμαρει...και ειπα να κανω την εναρξη.. Ετσι εδω και 4 βδομαδες ατμιζω...ενα eleaf... Θα διαβασω βεβαια ολοοοοο το θεμα μηπως και τυχον μου λυθουν οι αποριες...αλλα! Μιας και εγω το ξεκινησα για να φτιαξω υγρα γτ δεν ειμαι σε διαθεση οτι μπορω να φτιαξω με λιγα λεφτα (μιας και το οικονομικο παιζει πλεον πολυ μεγαλο παραγοντα,οχι οσο η υγεια βεβαια) να μου τα παιρνουν αδρα αλλοι... Ενημερωθηκα λοιπον οτι νικοτινουχα υγρα δεν μπορω να φερω απο εξω διοτι κατι ψηφίστηκε και μπλα μπλα του μαγαζατορα... Ετσι ερχομαι και ρωταω πριν διαβασω το θεμα... Αντιστασεις απο που?? Για να κατασκευασω ενα >10<12 υγρο τι θα χρειαστω και απο που? Αυτα και σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.!
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα , ποιον ατμοποιητη εχεις?
σαν να μου λες εχω φιλτρο eheim , που βρισκω impeler? .... εμ ποιο μοντελο βρε? ![]() τι υγρο κανεις τωρα? αναλογια pg/vg που σ αρεσει? αρωμα? |
|
||||
|
||||
![]()
οπα οπα μισο λεπτο γτ εσυ πηρες πολυ φορα...
κατσε να δω μπας και βγαλω ακρη... Λοιπον κανω ενα 12αρη 70PG/30VG αρωμα βανίλια.. ατμοποιητης λεει πανω.. Eleaf istick TC40W
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |