|
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδω το σχέδιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει λογος που το τελευταιο διαμερισμα ειναι λοξο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι σπυρο υπάρχει!
μόνο που πρέπει να γέρνει απο αριστερά λίγο και όχι από δεξιά! ο λόγος είναι ότι στο τελευταίο διαμέρισμα που δημιουργείτε ο καταρράκτης εάν δώσεις λίγο κλήση δεν ακούγεται το κατέβασμα του νερού! |
|
|||
|
|||
![]()
να σου πω και εγω ετσι ειχα σκεφτει να το κανω , βαση και του δικου σου π το ειχα δει στα ποστ σου. μου αρεσε η ιδεα , απλα ειχα σκεφτει να κανω αναποδα την κλιση στο τελευταιο χωρισμα. ωστε να στριφογυρναει λιγο την χαετο στο μεσαιο διαμερισμα. ειναι αναποδα στο σχεδιο , σωστα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστά Σπύρο το τελευταίο δεξιά χώρισμα θέλει κλίση προς τα αριστερά για μην ακούγεται το νερό πέφτοντας στο τελευταίο διαμέρισμα του σαμπ!
θα σου πρότεινα όμως πρώτα να κατασταλαξεις στον εξοπλισμό που θα βάλεις και μετά να κολλήσεις τα διαχωριστικά τζάμια στο σαμπ έτσι ώστε να εκμεταλλευτεις καλύτερα τους χώρους που θα δημιουργηθουν! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ σωστο αυτο. περιμενω τωρα απο δευτερα να παραλαβω το σκιμμερ και μετα αρχιζει το παρτυ . κολημα τα τζαμια ετοιμασια το κυριως με αραγωνιτη και νεκρο βραχο.
Ζωντανο να βαλω εξ αρχης η δεν εχει νοημα λογο αμμωνιας π θα ανεβασει το ενυδρειο στην αρχη ? |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και απο μενα να εχεις
θα σου πρωτινω γενικα να μην βιαστεις. ξερω ειναι πολυ δυσκολο και σε εμενα οσο και να μου το ελεγαν δεν τους ακουγα, πραγμα που μου διμουργησε αρκετα προβληματα. δωσε βαση στον εξοπλησμο. βασικα πραγματα πρεπει να ειναι καλα και αξιοπιστα και οχι βιαστικα γιατι πανω σε αυτα θα στιθει το ολο συστημα. προσπαθησε να κανεις καλο στρωσιμο στην αρχη. βαλε τον αραγωνιτη σου βαλε και ν.β. και περημενε. δεν υπαρχει λογος να βαλεις ζωντανο απο τωρα, μπρει να βοηθισει στο ταχυτερο στρωσημο αλλα μπορει και να σου φερει και δυσαρεστες εκπλιξεις. λιγο τροφουλα λιγα βακτιρια και λιγο χρονο και μια χαρα θα εισαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |