|
|
||||
|
||||
![]()
Λες να αλλαξω προφιλτρα και να βαλω ρητινη μετα;;;
Παντως το παραδοξο ειναι οτι και η ακρο που μου εδωσε ο Νικος και η ποσιλοφορα που μου εδωσε ο Δημήτρης πανε καλα.....σε αντιθεση με κατι παραζοανθους που απο προχθες δεν τα βλεπω να ανοιγουν καλα......
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν λέω για αρχή να ανέβεις λίγο ψυχολογικά (ενυδρειακά).
μετά άλλαξε προφίλτρα και βάλε την ριτηνη και εισαι κομπλε. αλλά κάνε αλλαγές νερού αλλιώς δεν βοηθάς την κατάσταση με το κυανό.... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το κανω μαλλον ετσι Σακη....
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γιαννη!
πιστεύω ότι καταλαμβάνει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η δυσλειτουργια της όσμωσης για την επιμονή που δείχνει το κυανό,από αντλία επ. πως είσαι,δουλεύει στο φουλ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Νικο,δεν ρυθμιζεται η αντλια επιστροφης δουλευει συνεχεια φουλ....Ειναι 2000 λιτρα....
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Γιάννη!
Πως παει το ενυδρείο,έφυγε το κυανό; Έβγαλε πολύποδες η ακροπορα; |
|
||||
|
||||
![]()
Η ακρο Νικο ειχε ξεκινησει και εβγαζε αρκετους πολυποδες,οχι ολους.Δυστυχώς ομως το κυανο της επιτεθηκε σε καποια σημεια και οταν την πηρα χαμπαρι(λογω 12ωρης βαρδια στον τελευταιο χιονια),προσπαθησα να την.καθαρισω με ενα κυκλοφορητη.....Δυστυχώς δεν καθαρισε και χρησιμοποίησα μια οδοντόβουρτσα,παρα πολυ απαλα.....
Λοιπον...οπου ακουμπησε η οδοντοβουρτσα,εχω ασπρισματα.... Ο βράχος ακομα εχει σημεια με κυανο και ειλικρινα δεν το βλεπω να φευγει..... Να σημειωσω πως αλλαξα προφιλτρα και μαλλον την ερχόμενη εβδομάδα θα παρω και ρητινη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |