|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αρχικα θα σου πω να επιστρεψεις με την αποδειξη στο μαγαζι...ή να στειλεις ενα e-mail με φωτο την αποδειξη και την ημερομηνια της τροφης,λεγοντας τους οτι θελεις ειτε τα λεφτα σου πισω,ειτε με τα ιδια λεφτα καινουργια τροφη...
Κατα τα αλλα οτι ειπε και ο κωστας απο πανω...(στην τροφη παραμενω στα "πιστευω μου" <οχι τοσο για το ψαρι αλλα για το μαγαζι που τις πουλαει>)
|
||||
|
||||
![]()
Δήμητρα καλώς ήρθες,
κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείο σου, λίτρα , μετρήσεις , μια φωτογραφεία θα βοηθούσε, πως το έστρωσες κλπ. Οι τροφές που έχουν λήξη, θεωρητικά δεν έχουν χαλάσει, αλλά έχουν χάσει τις βιταμίνες τους και κάποια από τα θρεπτικά συστατικά , ειδικά αν δεν έχουν ανοιχτεί τα πράγματα δεν είναι και τόσο χάλια, εκτός και αν δεις μούχλα μέσα ή αν μυρίζει άσχημα. Πιστεύω πως για τη συμπεριφορά του ψαριού δεν φταίει η τροφή αλλά κάτι άλλο. Για αυτό δείξε μας το ενυδρείο σου να βοηθήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτήσω εγώ πόσο καιρό είναι ληγμένη;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Περιπου ενα μιση χρονο :/ ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δήμητρα : 07-01-17 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βέβαια κρύου νερού ο μονομάχος,
το αντίθετο θα έλεγα, από ζεστού νερού έως πολύ ζεστού , και είναι από τα λίγα ψάρια που δεν είναι απαραίτητο ανεμιστηράκι για ψύξη για το καλοκαίρι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρα καλως ηρθες!
Οπως σου ειπαν και πιο πανω, υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα θεματα απο τη ληγμενη τροφη για το ψαρακι, προς το παρον. Φυσικα θα του παρεις μια μη ληγμενη, εννοειται. Αλλα η γυαλα, δυστυχως, αργα ή γρηγορα θα του δημιουργησει μεγαλα προβληματα, που δεν θα εχουν επιστροφη για την υγεια του ψαριου σου. Αρχισε διαβασμα απο τα υπομνηματα των αρχαριων, μελετωντας παραλληλα και το φυλλαδιο των Μονομαχων, που σιγουρα θα σε βοηθησει. Οσο πιο γρηγορα κατανοησεις τη σημασια της δημιουργιας ενος σωστου ενυδρειου με στρωμενο φιλτρο και θερμαντικο σωμα, τοσο πιο γρηγορα θα φροντισεις να του τα προσφερεις. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και οποια απορια εχεις (που θα εχεις) ρωτας
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ληγμένη τροφή. | Dgeorge | Διατροφή | 16 | 30-10-16 08:36 |
Τροφή για τους μονομάχους μου | isidor | Bettas | 8 | 25-08-16 20:06 |
Μονομάχος-Τροφή | Stefanos098 | Bettas | 28 | 28-04-13 16:30 |
Τροφή για χρυσόψαρα σε μονομάχο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-08-10 01:35 |
Ζωντανή τροφή για μονομάχο;;; | puravlos | Bettas | 3 | 24-06-07 03:16 |