|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον Μάκη απ' την ¶μφισσα
![]() Μη βιάζεσαι για ψάρια και θα βρεις. Πρώτα πρέπει να στήσεις σωστά το ενυδρείο και να στρώσεις τη βιολογία σου. Τι άλλο έχεις από υλικά/εξοπλισμό? |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας κ παλη τωρα μπηκα.κλεοβουλε εχω λευκη γαλαζιακη αμμο κ 50 κιλα πετρα ασβεστολιθηκη.κροκαλα μαυρη
------------------------- περημενω για βοηθεια κ κουβεντα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 05-01-17 στις 22:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Μακη και καλως ηρθες!
Μια χαρα ειναι η αμμος αρκει να ειναι ψιλοκοκη και για τις πετρες να μην ειναι πολυ αιχμηρες!Βαλτα μεσα και τραβα φωτο να δουμε! Καλη αρχη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάκη τοποθέτησε τις πέτρες όσο πιο σταθερά μπορείς φτιάχνοντας πολλές κρυψώνες/τρύπες για τα ψάρια (πάρε ιδέες για το στήσιμο από τις παρουσιάσεις ή από δω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725 ). Μετά ρίξε άμμο γύρω στα 5εκ ύψος και μετά γέμισε νερό. Φύτεψε φυτά αν έχεις. Τοποθέτησε και βάλε σε λειτουργία το φίλτρο και τον θερμαντήρα. Ξεκίνα το στρώσιμο ή βάλε μπόλι.
Βάλε μας φωτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7550 Ότι απορία ή δυσκολία συναντάς μας ρωτάς εδώ. Καλή αρχή! |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα.κλεοβουλε αυτα τα ξερω κ θα τα κανω αν κ σκεφτομαι να βαλω την αμμο κ μετα τις πετρες.σε αυτο θελω συμβουλες.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξεις.το μπολι ουσιαστηκα δεν ειναι ο πολαπλασιασμος των βακτιριων?αν βαλω βακτιρια στο φιλτρο δεν ειναι το ιδιο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα πέτρες,μετά άμμο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοείς να βάλεις βακτήρια στο φίλτρο ; βακτήρια του εμπορίου εννοείς ; Αν ναι, αυτά δεν είναι έτοιμα βακτήρια αλλά μια προεργασία βακτηρίων που θέλουν τον χρόνο τους, δεν είναι άμεσα αποτελεσματικά
|
|||
|
|||
![]()
αυτο εννοω φιλε.μπολι δεν μπορω να βρω κ μου ειπε καποις οτι θα μου δωσει τετια βακτηρια κ οτι θα πρεπει να αφησω το ενυδρειο να δουλεψει 10 με 15 μερες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στην παρεα | mathiu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 86 | 01-02-17 02:40 |
Επιστροφη στην Αφρικη | kostas78 | Malawi | 13 | 26-12-14 13:59 |
νεος σε αφρικη | puntakias22 | Malawi | 9 | 17-06-14 13:47 |