|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Discus.
Εγώ απλά ήθελα να σε ρωτήσω στην τρίτη φωτογραφία, πίσω από τον δίσκο φαίνεται κάποιο πολύχρωμο διακοσμητικό. Μπορείς να μας πεις τι είναι; (ήθελα να ρωτήσω μέρες τώρα αλλά πίστευα πως θα το παρατηρούσε κάποιος άλλος) Πάντως, χωρίς να φαίνεται ιδιαίτερα καθαρά, έχω την υποψία ότι είναι από ασβεστολιθικό πέτρωμα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλες Δισκους, το νοημα του φορουμ δεν ειναι να κανουμε καποιοι τους εξυπνους και να πουλαμε γνωσεις και εμπειρια..... Το νοημα που τουλαχιστον εγω θελω να πιστευω οτι εχει, ειναι να μοιραζομαστε τις προσωπικες μας εμπειριες και γνωσεις και να μαθαινει ο ενας απο τα λαθη του αλλου....Το να σου απαντησω ενα ξερο ωραιοι δισκοι και καλη αρχη ενω τα ψαρια σου μου θυμιζουν εντονα καποια απο τα δικα μου αρρωστα ειναι το λιγοτερο ανεντιμο.... Εν παση περιπτωση εσυ κρινεις πως θα φερθεις στα ψαρια σου και πως θα αξιολογησεις τις απαντησεις του καθενος εδω μεσα....Η απαντηση σου ΄και καραντινα εγινε πριν και οτι χρειαζονταν’ δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει ιδιαιτερα.....
|
||||
|
||||
![]()
δεν εγραψα ειρωνικα οτι ευχαριστω για το ενδιαφερον , καμια φορα ο γραπτος λογος μπορει να γινει παρεξηγησιμος.και γι αυτο βρισκομαι στο φορουμ επειδη , και μοιραζομαστε τις προσωπικες μας εμπειριες και γνωσεις και να μαθαινει ο ενας απο τα λαθη του αλλου.Αλλα οταν η απαντηση ειναι '΄και καραντινα εγινε πριν και οτι χρειαζοντανΆ'....... ειναι γιατι γνωριζω τι εχει γινει και για να μη μπαινουμε σε ασκοπο χρονο να γραφουμε για κατι απλα για να γραφουμε , ολα οκ ειναι λοιπον και οι δισκοι πανε μια χαρα ! πιστευω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα , και ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκαστρομενο auratus,και cyn afra μικρα ζευγαρωνουν? | O Souidos | Malawi | 4 | 08-11-05 11:38 |
μικρα ξιφοφορακια με ick!!! | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 04-11-05 13:23 |
μικρα guppies | stefapat | Ζωοτόκα | 4 | 05-09-05 09:56 |
Πολλες γεννες αλλα απο μικρα τιποτα...... | Cpagr | Δίσκοι | 5 | 20-10-03 19:48 |
Μικρα Αγγελοψαρα... | apollon | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 09-06-03 01:29 |