|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια.
Τα μισά φυτά τα είχα κουτσουρεψει και τώρα ανακαμπτουν, δεν ξερω αν φαίνεται.. Να ναι καλα το οξυζενέ!! Και εγώ αυτο φοβόμουν τα μανόμετρα ή πιο συγκεκριμένα την μικρομετρικη. Πιστεύεις αν ρωτούσα στην olympia που το γεμίζω να μπορουν να καταλάβουν? Όσο για το nitrogen για να τελειώνει το μπουκάλι.. Για κατσε να το χαζέψω το site! -Το δύσκολο είναι με της seachem τα μπουκάλια οι δοσολογίες. Ας πούμε το πόσο flourish, πόσο trace, ποσο phosphorus. Δλδ ενα παράδειγμα είναι δυνατόν να βάζω 9 ml σίδηρο? ![]() Δεν το συζητάω καν για τον φώσφορο, εκει σηκώνω τα χέρια ψηλά..... -Για τις σκόνες πήγα βάση αυτού του calculator. http://www.theplantedtank.co.uk/calculator.htm Ξεκίνησα τo νιτρικό κάλιo απο 8 ml (9,69ppm) , και σιγά σιγά ανέβασα μαζί με την μάζα των φυτών στα 12ml (14,54ppm) μήπως τα ανέβασα πολύ? Η σκέψη μου ήταν μήπως τα φυτά απορροφούσαν πολύ τα νιτρικά και δεν έφτανε, γιατι παρατήρησα στην zasterofolia που είναι πιο ευαίσθητη να μαυρίζει σε κάποια σημεία και να λιώνει. Στις ίδιες αναλογίες και το θεεικό κάλιο. (8ml-12ml) Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech) | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 06-10-16 08:52 |
high tech vs apple snails | Racikos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-10-13 17:13 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |