|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά η επιχείρηση ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο. Αρκετά ενθουσιασμένος με την όλη διαδικασία μπορώ να πω. Τελείωσα το κόλλημα των τζαμιών και στις επόμενες μέρες θα μπουν οι κόντρες. Τελικά το ύψος του περιορίστηκε στα 50 εκατοστά και επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Και ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε, ελπίζω όχι πολύ σοβαρό, υπάρχουν μικρές φουσκαλίτσες αέρα σε ορισμένα σημεία στις κολλήσεις της σιλικόνης (στις κάθετες κολλήσεις). Οι φουσκαλίτσες αυτές έχουν μέγεθος περίπου 1 χιλιοστό. Είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ; Με δεδομένο το ότι δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα οι κόντρες θα μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό; Τελικά η κατασκευή ενυδρείου είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ότι περίμενα, ελπίζω μόνο να μην μου βγει σε κακό και καταλήξω με σφουγγαρίστρες στα χέρια και ωτοασπίδες στα αυτιά!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εάν οι φυσαλίδες είναι πολλές και μεγάλες, ναι, υπάρχει πρόβλημα. Εγώ πάντος στις επόμενες κατασκευές που έκανα και που κάνω τώρα, το αντιμετώπισα ως εξής: έβαλα 2ο τζάμι "καπάκι" εξωτερικά, έτσι ώστε να επικαλύψει τις κολλήσεις και τα πάχη των πλευρών, με πολύ καλό κόλλημα (αναφέρομαι στις μικρές πλαϊνές πλευρές και με την προϋπόθεση ότι είναι μέσα από τις μεγάλες). Μετά, επίσης με καλό και σχολαστικό κόλλημα, εξωτερικές γωνίες αλουμινίου, που αγκαλιάσανε όλες τις γωνίες. Ετσι, νομίζω, το σιγουρεύεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
αν οι φουσκαλιτσες ειναι διαμπερες τοτε θα χεις σιγουρα προβλημα, οπως επισης και αν ειναι πολλες στο ιδιο σημειο. Αν και νομιζω οτι με την τριγωνικη διατομη σιλικονης που θα βαλεις στο τελος θα σαι οκ
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμο το ενυδρείο.
![]() Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν μαζί μου και ελπίζω να μην σας χρειαστώ για τυχόν προβλήματα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή επιτυχία!
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μερικες φωτογραφιες να δουμε γιατι εχω μεγαλη περιεργεια να δω την εμφανιση του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |