|
|
||||
|
||||
![]()
Το μονο σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ ειναι fish tb..
![]() Απο τις κοκκινιλες κυριως, σιγουρα υπαρχει εσωτερικη βακτηριδιακη μόλυνση σε συνδιασμο με πρηξιμο των εσωτερικων οργάνων, εξ ου και το φουσκωμα. Οι κοκκινιλες υπηρχαν απο την αρχη ή ενφανιστηκαν αργοτερα απο το πρηξιμο? Πιο ακριβης διαγνωση δεν μπορει να γίνει. Καλο θα ηταν να απομονωθει Το ψαρι εχει ορεξη να φαει? Ειναι κινητικό? Εαν ναι, λιγο αλατακι(1γρ/λιτρο) για το πρηξιμο και χορηγηση αντιβιωσης (με αεραντλια και θερμοκρασια στους 2 ![]() Εαν οχι, τοτε ειναι απλα θεμα χρόνου. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση
Παράθεση:
Παράθεση:
Αρα προφανώς δεν είναι καλά τα πράγματα ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 06-02-06 στις 11:03 |
|
||||
|
||||
![]()
Από τις νέες φωτό που βλέπω, πράγματι, πρόκειται για ασθένεια/λοίμωξη, σίγουρα εσωτερική. Καμία σχέση με το δικό μου. Οι γνώσεις μου δεν επαρκούν για να σε βοηθήσω. Ισως οι υπόλοιποι....
Εύχομαι το καλύτερο... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή σου μέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχουν πεταχτεί και τα λέπια ??? επειδή στην Φώτο δεν φαίνεται φαίνονται τα λέπια να έχουν σηκωθεί ??
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα το πρηξιμο της κοιλιας(εσωτερικων οργανων)σε συνδυασμο με τις κοκκινιλες με κανει να σκεφτω το dropsy....
|
||||
|
||||
![]()
α γεια σου ...
και εμένα εκεί πήγαινε το μυαλό μου αλλά ?? είπα κάτσε να δούμε και τα λέπια !! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|