|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και 5 πόντους να κερδίσει από την κάθε πλευρά, καλά θα είναι. 10 πόντοι πάει πολύ μάλλον. Υπό την προϋπόθεση βέβαια, οι 30 πόντοι που ήδη υπάρχουν, να είναι όλο τοίχος από κάτω.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Undertaker;987262]και 5 πόντους να κερδίσει από την κάθε πλευρά, καλά θα είναι.
αυτό εννοούσα η' και αυτό που λέει και ο Γιώργος! |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο λέμε και οι τρεις απλά οι 10 επιπλέον πόντοι σε κάθε πλευρά μου φαίνονται πολλοί αν απλά το ενυδρείο πατάει σε μια τάβλα με αυτές τις διαστάσεις (50 εκ.). Αν θα έκανα κάτι τέτοιο, θα έβγαζα τους 20 έξτρα πόντους προς το σαλόνι (στη μία Ευρά δηλαδή) αλλά θα πρόσθετα μια βάση σε αυτό το κομμάτι που θα προεξείχε και θα έπιανε μέχρι πάτωμα για να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δε θα μου κάνει κάνα σκηνικό. Έχετε υπόψη ότι 1,40 είναι μακρύ σχετικά και θα έχει καλό βαρος. Δε ξέρω αν πιάσατε τι εννοώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λέμε το ίδιο!!Εγώ προς το σαλόνι δεν θα έβαζα να προεξέχει κάτι,θα το έβαζα προς την κουζίνα που ούτως ή άλλως ο κύριος πάγκος είναι 60άρης και με έξτρα πόδια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιος πάγκος είναι 60 εκ. Του φίλου είναι 30......έχω χάσει κάτι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να έχω εγώ λάθος!!!!Εγώ ξέρω πάγκους που χωρίζουν κουζίνα /σαλόνι που έχουν από πάνω έξτρα πάγκο 30 πόντους.Ας μας πει ο φίλος αν είναι έτσι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο κατάλαβα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευη ενυδρειου | nicpapa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-11-12 09:53 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΣΟΣ | BASILISPOINTER | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-01-12 22:40 |
κατασκευη ενυδρειου | mixalis p | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 23-01-11 22:02 |
κατασκευη ενυδρειου! | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-03-10 18:56 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |