|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομη και αυτη ομως δε κανει γρασιδι.
εχω αρκετα "γρασιδακια" αλλα δε ξερω το ονομα τους. καποια μπορω να τα βρω..θα κοιταξω και θα σου πω η θα ποσταρω φωτο. τα πιο πολλα τα βρηκα σε ικεα (peperomia sp) και στου κ. Γρυλλη. το υποστρωμα σου ομως (coco husk) σε περιοριζει να τα εχεις αποκλειστικα σε γλαστρακια με διαφορετικο μειγμα. θελεις αλλο μειγμα ως υποστρωμα αν ειναι να τα φυτεψεις "ελευθερα" οπως εχω κανει εγω. Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες πες μου. Το βιβαριο σου το εχεις στησει πολυ ομορφα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Έχω και χώμα για να φυτέψω άλλα φοβάμαι μήπως έτσι όπως σουρωνει το νερό Μου πάει χώμα στην αντλία και μου χαλάσει! Θα βάλω και λίγο χώμα αν βρώ κάποια βρύα να βάλω.
|
|
||||
|
||||
![]()
μμ..τωρα το προσεξα...δεν εχεις χρησιμοποιησει αποστραγγιση?? ή δεν φαινεται στη φωτο?
Ενα καλο μειγμα που δε μυριζει..δε χαλαει..και αποστραγγιζει πολυ καλα ειναι μειγμα χωματος με φλοιο για ορχιδεες (ή το coco husk που εχεις), coco soil, βρυα, φυλλα και ανθρακα. (κανε αναζητηση για abg mix-λιγο παραλλαγμενο βεβαια το μειγμα γιατι δυσκολα θα βρεις tree fern και ειναι αντιοικολογικο). ολα αυτα πανω απο σχαρα αποστραγγισης και σιτα (ή leca balls αν προτιμας).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 26-12-16 στις 20:49 |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω βάλει από κάτω σχάρα πλαστική με στηρίγματα και σιτα από πάνω ώστε να μην περνάει τίποτα προς στα κάτω αλλά για καλύτερα ακόμα έβαλα αντί για χώμα αυτό το υπόστρωμα από κομμάτια κοκοφυνηκα αλλά αν βρώ βρύα που να αντέχουν όλο το χρόνο και όχι μόνο τον χειμώνα τότε θα ρίξω και χώμα. .
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά, επιτέλους πήρα 2 βατραχακια και εγώ. .
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν! Ανεβασε μας και μια FTS μου, εγω στη θεση σου θα το γεμιζα με φυτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ. Τι είναι το FTS ;; Θέλω μια βοήθεια με τις μύγες! ! Αν πάρω την σκόνη που πουλάνε και την αναμειξω με νερό θα πρέπει να ρίξω μύγες μέσα από άλλη αποικία και να το κλείσω το κουτάκι ή να το αφήσω ανοιχτό και να μαζευτούν από την φύση μύγες μέσα ;; Μου είχε πει ένα παλικάρι που είχα γνωρίσει στο nostra Από εδώ από το forum αλλά δεν το θυμάμαι! ! Και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου πει πως θα κάνω σκαθαροφασουλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dart frogs μαζί με ψάρια. | GHOST_G7 | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 2 | 22-08-16 04:57 |
Dart frogs | Πάνος | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 55 | 16-04-16 22:49 |
dart frogs | Πάνος | ¶λλα ζώα | 6 | 05-05-15 18:33 |
Emersed Dart Frog Vivarium : Παρουσίαση και απορίες | Σπύρος Μ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 07-12-11 14:58 |
Dendrobates auratus- dart frogs | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 07-09-11 00:37 |