|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα ποια θα ήταν η προταση σου για στελεχωση του ενυδρείου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι θέλω να πάω σε πετρόψαρα μπλε και κιτρινα και κοκκινα...αυτα που ειχα δει που μπορω να τα βρω ?
Αν δεν τα εχουν έλληνες που μπορω να απευθυνθω? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχεις βρει κατι στα καταστηματα?καταρχην εχεις στησει το ενυδρειο?ψαρια σιγουρα θα βρεις.μεχρι τοτε πρεπει ομως να εχεις κατασταλάξει καπου.αν θες πετροψαρα θα πρεπει να στησεις το ενυδρειο αναλογα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Πετρες αμμο...είμαι κομπλέ....
Μπολι να παρω απο χρυσοψαρα μονομαχο ή να στρωσω απο αρχη? |
|
||||
|
||||
![]()
μπολι μπορεις να βαλεις απο οποιο υγιες ενυδρειο θελεις.μονο αν εχει περασει ασθενεια προσφατα θα το αποφυγεις.
βαλε και καμια φωτο να προτεινουμε διορθωσεις πριν βαλεις ψαρια μεσα γιατι μετα θα ειναι δυσκολο. |
|
|||
|
|||
![]()
Metriaclima hajomaylandi Chizumulu Island 4-5cm
Labidochromis caeruleus 3-4cm Labidochromis "Chisumulae Mbweca" 3-4cm Cynotilapia afra, White Top Likoma 3-4cm Τί λέτε για αυτά τα ψαράκια ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι ότι στα 3-4 cm θηλυκά δε θα ξεχωρίζουν εύκολα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
270 lt Malawi | nikos93 | Malawi | 31 | 24-01-13 12:51 |
Το Malawi μου!!! | Konstantin79 | Malawi | 94 | 23-10-11 15:42 |
Ηλίας: Κατασκευή βάσης ενυδρείου | Ηλίας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 18-01-10 18:47 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |