|
|
||||
|
||||
![]()
η αμμωνία και τα νιτρώδη αν ήταν και είναι 0 είναι εντάξει
Παράθεση:
και αυτό που αναφέρουν για φυσιολογικό είναι που με ανησυχεί ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ph 6.8 Kh 6-10 Gh >7 και τα υπόλοιπα μετρήσεις με υγρά είναι 0. Δεν έχω άλλα 40€ για να πάρω τα υπόλοιπα τεστ :P |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος του ότι το PH είναι χαμηλό δεν μας απασχολούν οι άλλες μετρήσεις , GH & KH,
και το PH εδώ στην Αθήνα δύσκολα έως αδύνατο να είναι 6,8. Οι απαραίτητες μετρήσεις είναι Αμμωνία (ΝΗ3/ΝΗ4) που πρέπει να είναι 0 Νιτρώδη (ΝΟ2) που πρέπει να είναι 0 και Νιτρικά (ΝΟ3) που πρέπει να είναι κάτω από 20, ιδανικά κάτω από 15
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο guppy; | silve992 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 25-09-12 20:15 |
Άρρωστο Guppy | krispie | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 10-06-11 11:04 |
Άρρωστο guppy | gmass | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 15-09-10 23:40 |
Άρρωστο Guppy | Δημήτρης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 30-07-07 15:57 |
Άρρωστο guppy... | Zisis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-12-06 20:26 |