|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ακριβως που ειπε ο κ.τακης σκεφτομουν...ειχα διαβασει για ενα παρομοιο σπασιμο...για αυτο θελει προσοχη..
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το έβαζα έτσι ειναι πολύ επικινδυνο με πολύ μικρή πίεση θα έχεις σπάσιμο ειναι καλύτερα να αφήσεις ένα μικρο κενό και να το συνδέσεις με εύκαμπτο λάστιχο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν σπασει, θα σπασει το 5αρι
![]() οκ, το σκεφτηκα κι εγω , αλλα δεν θα τα μετακινω... τι μετατοπιση να γινει? Αυτο με το λαστιχο το σκεφτηκα, αλλα θα πρεπει να ναι πολυ μεγαλη η διατομη, γιατι θα εχω προβλημα. σιλικονη σκεφτηκα να βαλω , αλλα αν θελω καμια φορα να το βγαλω να το καθαρισω, δεν θα γινεται.. φλατζα θα βαλω ενδιαμεσα απο τα τζαμια σιγουρα. σκεφτηκα μηπως εβαζα δυο συνδεσμους και τους εννωνα με μια μουφα, αλλα μαλλον θα γινει με εναν και 3 φλατζες. κατι αλλο, το ποτηροτρυπανο ειναι φ32 , τι συνδεσμος αντιστοιχει? 1 ιντσα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το μόνο που το έμαθα τελικά είναι πως η 20αρα σωλήνα είναι 1/2' ![]() και αυτό επειδή άνοιξα βόλτες με βιδολόγο σε πολλές ![]() ------------------- Ελα το βρήκα http://www.prometheus.gr/product.asp?catid=1119 Φ32=1 1/4'
|
||||
|
||||
![]()
ok! ωραια! thanks!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=tsala;986226]αν σπασει, θα σπασει το 5αρι
![]() οκ, το σκεφτηκα κι εγω , αλλα δεν θα τα μετακινω... τι μετατοπιση να γινει? Γιάννη πρόσεξε μπορεί να σου σπάσει με το σφίξιμο του συνδέσμου αν δεν ειναι η τρύπα 100% απέναντι και παράλληλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι , δεν θα το σφηξω με ολη μου την δυναμη, αλλωστε οι φλατζες δεν θελουν και τερμα σφηξιμο.
Οι τρυπες ευελπιστω να γινουν μια κι εξω ,επομενως θα ειναι ακριβως. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε η αναβαθμιση , μπηκαν και οι ηλεκτρομαγνητικες για την αυτοματη αλλαγη ,ολα ειναι κομπλε!!!
Αλλαγη γινεται καθημερινη 10% . Φωτο... Το φιλτρο ανθρακα Ηλεκτρομαγνητικη με τα φλοτερ συνδεδεμενη με το φιλτρο Η δευτερη ηλ/μαγνητικη που βγαζει το νερο απο την αντλια του σαμπ |
|
||||
|
||||
![]()
Τα του sump..
Εγιναν δυο τρυπες 1 ιντσας. Εβαλα τελικα σιλικονη στους συνδεσμους και μια φλατζα αναμεσα στα δυο τζαμια. Στην εισοδο του νερου στο σαμπ ,εβαλα πλαστικα γλαστρακια απο φυτα ,που εκατσαν αψογα. Το ενυδρειο δεν εχει απολυτως τιποτα μεσα απο εξοπλισμο. Ακολουθουν φωτο....με πολυ αλγη ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |