|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα οι κυνδυνοι για το θαλασσινο νερο ειναι υπαρκτοι δεν λεω και ασφαλος το φτιαχτο νερο ειναι πολυ ποιο σιγουρο και ασφαλες αλλα παρ ολα αυτα εγω δουλευω θαλασσα. απλα θελει να βρεις ενα μερος με καθαρο νερο που να ρεματιζει και να παιρνεις νερο με καλες μερες χωρις εωρουμενα. απο κει και περα εσυ αποφασιζεις. εδω πανος στην περιοχη μου ειμαστε 3 θαλασσινα που δουλευουμε θαλασσα και δεν εχω δει καποιο προβλημα ακομα.
υ.σ. δεν ηξερα οτι πουλανε και ετημο νερο!!! υ.σ.2 η α.ο. ειναι απαρετιτη και για την θαλασσα για να φτιαξεις αλατοτιτα οποτε βαλ την στο προγραμα οτι και αν αποφασισεις!!! |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου στέφανε!
το νερό από θάλασσα εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο,δεν θεωρείται ενδεδειγμένη η αλλαγή του με ότι αυτό συνεπάγεται! κανε λίγο υπομονή και όταν μπορέσεις πάρε μια α.ο. να κάνεις σωστά την αλλαγή σου! καλή συνέχεια φιλαράκι! |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις είδα οτι πλησιάζει η 1η απώλεια ψαριού.
Το Bicolor ήταν κολλημένο στον κυκλοφορητή και μόλις τον έκλεισα έπεσε στον αραγωνίτη.Αναπνέει ακόμα αλλα δεν έχει δύναμη...ξάπλα κατω. Νιτρικά Νιτρώδη Αμμωνία χτές το πρωί ήταν φυσιολογικά.Κακός Οιωνός ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πότε έβαλες το ψάρι στο ενυδρείο;
μετρήσεις ;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Σάκη!Το Bicolor μας άφησε τελικά.
Οι χτεσινές μετρήσεις... Νο3 10mg/l (sera) NO2 0 (Salifert) NH4 <0.25 (Salifert) 26 Βαθμοί Αλατότητα 1027 Τάισμα 1 φορά την μέρα. Το μόνο που έκανα χτές το πρωί ήταν να βάλω Reef Plus (κλείνοντας skimmer και εξ.φίλτρο για μια ώρα). Δεν πιστεύω οτι έφταιγε αυτό. ------------------------- Μόλις τελείωσα την σύνδεση της Α.Ο. και μου βγάζει μισό μπουκάλι καθαρό και 1 κουβά ακάθαρτο.Επειδη είναι αρχή η έτσι θα μου πηγαινει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chainis : 09-01-17 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανο καλησπέρα!
Κρίμα το ψαράκι φιλε,ποσο καιρό το ειχες και απο που το ειχες; 50-50 για ρύθμισε την αναλογία καλυτερα και κανε μια μετρηση με tds! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για την Α.Ο δεν έχω ρυθμίσει κάτι.Δεν ξέρω αν εννοείς απτο βανάκι (Περιοριστής ροής) το οποίο το έχω κλειστό |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα | teteka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 08-09-11 16:44 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νεο Ξεκίνημα... | _tm_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-08 19:47 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |