|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα!!!!
Τα ψαράκια και σήμερα ακμαία . Τα νέα τους : - Έβαλα και την δεύτερη αεραντλία σε λειτουργία - Πήρα αρτέμια σε σκόνη της JBL - Αλλαγές νερού κάθε 2η μέρα 60 λίτρων Σκέφτομαι να τα βάλω σε δικό τους ενυδρείο , μόλις κλείσουν μήνα. Σήμερα είναι μάλλον η πέμπτη μέρα ζωής τους , δηλαδή απο τότε που τα εντόπισα . ------------------------- Και σήμερα ακμαία τα μωρά!!! Ποιά είναι η καλύτερη θερμοκρασία για το μεγάλωμα των μικρών?? Η θερμοκρασία κυμαίνεται απο 17 εώς 18,5 βαθμούς κελσίου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 15-12-16 στις 14:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
23-24 ειναι ΟΚ. Εχε πολυ καλη οξυγονωση (πχ με αεραντλια) Βιταμινες κλπ Ζωντανη αρτεμια ειναι η καλυτερη τροφη ΥΓ μην ανεβαζεις αποτομα θερμοκρασια. 1C καθε 8-12 ωρες.
|
||||
|
||||
![]()
Mε κάθε σεβασμό στον φίλο μου τον Σπύρο
![]() Σε αυτη την φάση τάιζε ότι μπορείς με ζωντανή τροφή και λίγο αργοτερα μπορείς να ταίζεις και διάφορες κατεψυγμένες (εγω αυτό έκανα) γιατι έπρεπε να τρωνε 5 φορές την ημέρα . Μπορείς να κάνεις καθημερινές μικρότερες αλλαγές . Συμβουλή : Μην τα βάλεις σε ψηλό ενυδρείο, καλύτερα σε ριχή δεξαμενούλα μέχρι 30 εκατ. φτιάξε αερόφιλτρο με μπολιασμένο βιολογικό υλικό όπως αυτο που έκανα http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...5&postcount=16 και θα σε κρατήσει για κανένα μήνα ασφαλή ![]() Καλή ευκολία Φώτη !! Να σου ζήσουν ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαράκια τα έχω στο μεγάλο ενυδρείο ακόμα και δεν θέλω να αυξήσω την θερμοκρασία εκεί .
Έλεγα να τα βάλω σε δικό τους ενυδρείο όταν κλείσει μήνας αλλά απ'οτι καταλαβαίνω μάλλον πρέπει να το κάνω γρηγορότερα . Ίσως απο εβδομάδα . Ζωντανή αρτέμια δεν θα καλλιεργήσω .Τους δίνω προς το παρόν αρτέμια σε σκόνη και ενδιάμεσα μία σκόνη της sera. Έχω αγοράσει επίσης αποξηραμένα bloodworms τα οποία θα τα ξεκινήσω λίγο αργότερα . Αρτεμίσια στην κατασκευή σου το σωληνάκι που μπαίνει στο καπάκι είναι απο την αεραντλία ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη έτσι το έκανα όπως αυτός https://www.youtube.com/watch?v=kiDrZPqHKTs το δευτερο φίλτρο .
Μετακόμισέ τα και αυριο αν μπορείς και ανέβαζε θερμοκρασία όπως σου είπε ο Σπύρος . Νερό θα πάρεις απο το ενυδρείο (Στο δοχείο μεταφοράς) τουλάχιστον 60% .
|
||||
|
||||
![]()
αφησε τα εκει κανα μηνα.. θα τρωνε πιο ελεγχομενα.
οταν κοψεις την αρτεμια μετεφερε τα και πλακωσε τα στο γκρινταλ και τις μικρες κατεψυγμενες. απο τροφη παρε αυτη που σου ειπα αν δεν θες να μπλεξεις με εκκολαψεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας φίλοι!!!!
Βρήκα ένα μεταχειρισμένο ενυδρείο(χωρίς καπάκι) διαστάσεων 0,66 μήκος, 0,28 πλάτος 0,28 ύψος με φίλτρο και θερμοστάτη για τα μωράκια μου . Κατά 90% θα το αγοράσω απόψε . Ο λόγος που το αποφάσισα είναι γιατί η γεννήστρα έχει αρχίσει να βρωμίζει απο τις τροφές και ο καθαρισμός της είναι πάρα πολύ δύσκολος , καθώς επίσης θέλω να τους ανεβάσω και την θερμοκρασία . Τι λέτε ?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|