|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα ήταν ημέρα εβδομαδιαίας αλλαγής νερού, και καθαρισμού τζαμιών από την καφέ άλγη... (άσχετο, αλλά εντελώς τυχαία ανακάλυψα ποιος παράγωντας επιβαρύνει και ενισχύει περισσότερο την δημιουργία της καφέ άλγης....το πολύ τάϊσμα, αλλά αυτό θα το συζητήσουμε αργότερα...), εκεί λοιπόν που κούνησα 2 μεγάλες πέτρες, πεταχτήκανε από το πουθενά 2 - 3 μωρά ψαράκια...
Τρελάθηκα, γιατί δεν το περίμενα με τίποτε. Πρώτον γιατί δεν είχα παρατηρήσει κάποια μπουκωμένη και δεύτερον γιατί τα περισσότερα από τα ψάρια μου είναι ακόμη μικρά. επειδή ακριβώς είναι μικρά, πίστευα ότι όποια γέννα υπάρξει θα την τσακίσουν γιατί όπου και να κρυφτούν τα μωρά, χωράνε λίγο πολύ και τα υπόλοιπα.... έλα όμως που η φύση είναι απρόβλεπτη...... Τι γεννήστρες, και προσοχή κτλ.... ??? Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι άμα θέλει..... επιβιώνουν και στις πιο δύσκολες καταστάσεις..... Για να δούμε... υποθέτω ότι πρέπει να είναι από τα Hongi... Υγ. Αρκετές από τις πέτρες μου έχουν πιάσει άλγη και είναι απίστευτο θέαμα να βλέπεις τις Αφρικάνες να βυζαίνουν τις πέτρες προκειμένου να τραφούν. Πολύ ωραία πράγματα...!!!! Κλεόβουλε, πρέπει να δεις τα χρώματα του αρσενικού Msobo. Απλά όνειρο !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ε θα βάλεις καμιά φωτό να δούμε τα χρώματα του μεγάλου;
![]() Πάντως ρε συ, αυτά που επιβιώνουν έτσι είναι τα καλύτερα των καλύτερων και μετά μεγαλώνοντας φαίνεται γιατί επέζησαν. Σε εμένα είχε επιβιώσει 1 acei μόνο σε γέννα μέσα στο ενυδρείο και έχει ίδια ηλικία με τα άλλα που γεννήθηκαν σε ενυδρείο γεννήστρα. Ε αυτό φαίνεται ότι θα γίνει το κυρίαρχο αρσενικό μια μέρα. Έχει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τα "γεννηστρο-γεννημένα"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα στο στείλω με ΠΜ... (φωτό δεν βάζω...φοβούμαι το κακό ματι και τους ζουλιάριδες).
Σταύρο, εσένα επειδή είσαι καλό παιδί άμα θέλεις θα σου στείλω μια γέννα από τα Hongi όταν γίνουν πολλά...και πριν το ξεκαθάρισμα για το στήσιμο του μεγαλύτερου. Όντως δεν έχουν καμιά σχεση τα χρώματα τους με τα αλλα που κυκλοφορούν στην αγορά. |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζήσουν τα τσακαλια ρε Λαμπρε!!!τα έκανες πάνω σου από τη χαρά σου ε;σαν να σε βλέπω!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω ¶λεξ. Ήταν όντως εντυπωσιακό και έμεινα να τα κοιτάω σαν χαζός μέχρι να κρυφτούν.
Αφου το εβλεπα και δεν το πιστευα....Νόμιζα ότι ήταν σκουπιδάκια κτλ... Φωτό δεν.... Εδώ καλά καλά δεν γραφω τι ψάρια έχω τωρα....πλάκα κάνεις ??? Ασε γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου. |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε βρε προληπτικέ
![]() Στο μεσαίωνα είμαστε??.....κάτσε να κάνω μια τελετή να διώξω τα κακά πνεύματα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είμαι προληπτικός με κάποια πράγματα..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 11-12-16 στις 18:33 |
|
||||
|
||||
![]()
εσεις οι Αφρικανοι , εχετε παρει και τα χουγια της Αφρικης!
![]() Να τα χαιρεσαι Λαμπρο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |