|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο (voas) η μεταφορά ειναι στις 10/12
![]() 1 ) Τάκης +1 2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=golf4470;984855]Νίκο (voas) η μεταφορά ειναι στις 10/12
![]() αα ωραία! απλα εχω χάσει λιγο τις μερες με την δουλεία! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ιγνατιε,αν τελικα δεις οτι ερχεσαι,στειλε ενα πμ να παραγγειλω κατι ψιλα που θελω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω Αθήνα 99%. Αλλα μήν βιαστείς να βάλεις παραγγελία. Την δευτέρα θα παίξουν προσφορές :P
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ωραιος
![]() οκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα...
Στην συνάντηση θα φέρω μεγάλη ποσότητα Java Moss... Φέρτε σακουλάκια για να πάρετε όση θέλετε.. η υπόλοιπη θα πάει στα σκουπίδια!!
|
||||
|
||||
![]()
Το Σαββατο ο καθενας με την πραματια του.
Οποιος εχει λιγο ροταλα,Ammania sp. ‘Bonsai’,και κανα γρασσιδακι επι πληρωμη η ανταλλαγη θα του ειμαι ευγνωμων. Εχω micranthemum mikranthemoides Pogostemon Erectus Hygrophila Lacustris Staurogyne sp. Bihar Hydrocotyle Tripartita Xmoss ολα σε μικρη ποσοτητα γιατι τωρα ξεκινησα ![]() __________________
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης +1
2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 12) dinos99 (ισως) 13) delta66
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης +1
2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 12) dinos99 (ισως) 13) delta66 14) tsoui |
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης +1
2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 12) dinos99 (ισως) 13) delta66 14) tsoui 15) Πάνος (το πιθανότερο)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλεπω κατι Γιαννηδες Μ κατι Ντιμηδες ,Γιωργο Κ και στεναχωριεμαι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω Μητσε,99% θα ειμαι εκει..... οποτε θα τα πουμε απο κοντα.Και εννοείται καρεκλα διπλα σου.
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια, λέω να έρθω και εγώ... με θέλετε στην παρέα???
|
|