|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστό. Γι' αυτό σου λέμε να βάλεις αδιάβροχη (ΙΡ65 ή ΙΡ67). Κανένα πρόβλημα.
Το μόνο που θα προσέξεις και θα μονώσεις με σιλικόνη είναι το σημείο που έχει τα καλώδια τροφοδοσίας. Αν δεις στην φωτογραφία που παρέθεσα, ζούμαρε εκεί που έχει τα καλώδια που πηγαίνουν στις λεντοταινίες και θα καταλάβεις. Όχι ότι θα έχεις πρόβλημα για ηλεκτροπληξία και τα σχετικά (αφού έχεις 12V) αλλά θα έχεις προβλήματα ηλεκτρόλυσης που θα σου καταστρέψουν την λεντοταινία στο σημείο εκείνο με φυσικό επακόλουθο να καταλήγουν στο νερό ουσίες που δεν θέλεις με τίποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Οταν είχα βάλει όμως αδιάβροχες, μου χαλαγαν μέσα σε ένα μήνα,
μπορεί βέβαια να έφταιγε πως ήταν Κινέζικες από ebay, τώρα έχω βάλει μη αδιάβροχη και από τον Γενάρη δουλευει μια χαρά, αλλά την έβαλα σε κουτι από πλεξιγκλας για προστασία από την υγρασία
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ήταν με 5630/5730 τσιπ? Αυτές βγάζουν βέβαια τα διπλά (σχεδόν) λούμεν αλλά θέλουν στάνταρ ψύξη και αν μιλάμε και για Κινέζικες των 5ευρώ/5μέτρα .... άστο καλύτερα. Έχω να σου δώσω 10μ προβληματικές Κινεζιές.
![]() Αν δεις στο θέμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=94697 έχω βάλει με διπλό 5050 τσιπ και δεν έχει σοβαρό πρόβλημα θερμοκρασίας. Θέλει καλό τροφοδοτικό με επάρκεια ρεύματος, ανάλογα βέβαια με το τι θα μπει τελικά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ | tsilojohn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 15-11-09 15:07 |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |