|
|
|||
|
|||
![]()
Ε είσαι τρελός!!! Αλλά και με πολύ καλή πεθερά!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχα την καλυτερη Θοδωρη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Την πεθερα σου να χα!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφε αλλάζουμε ? Να σου δωσω τη δικη μου και κατι ακομη και να μου δωσεις τη δικη σου ?
¶ντε ρε που έχεις όρεξη να μας δουλέψεις... Και δεν φτανει που έχεις το τζοκερ πεθερα αλλά.πετυχες και τζοκερ στο ενυδρείο. Λυπάμαι που στο λεω αλλα του χρονου δεν θα σε παει καλά...φετος ήταν η χρονια σου. ¶σε να πάει καλα και κάνας άλλος...... Καλοριζικό ρε.....και ασε με να ζηλεύω...χα αχαχα |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Να σε καλα Λαμπρε!!!μ αυτην που εχεις να μεινεις δεν την αλλαζω!θα σου δωσω το φλουρι απ την πιτα,τα εχουμε κανονισει!!! redman ειναι με αλλον!χαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ όλο κάτι κάνεις για να σε ζηλεύουμε περισσότερο
![]() 1000άρι, πεθερά καλύτερη απ' τη κόρη της, επερχόμενο 800άρι, σπάνια ψάρια.....αν πας και εκδρομή το καλοκαίρι στη Τανγκανίκα θα σκάσω ![]() *......ευτυχώς είσαι φίλος και δεν παρεξηγείς αυτά που γράφω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απιθανοι οι ψαρακες!!Οταν λες κοινωνικο?Τι λεει το πλανο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα περάσει η "τύχη" σε άλλο παληκάρι..... "σώνει" για τον ¶λεξ...νισάφι πιά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Με το καλο Λαμπρε το νεο ετος να σε βρει με πολλα λιτρα στο σαλονι!Τωρα για πεθερα οπως εστρωσες θα κοιμηθεις! ![]() ![]() ![]() δινω δινω ![]() Χρυσάφι τζορτζ!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΈΟ 100 ΛΊΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | tsodkostas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 25-08-16 12:13 |
Κοινωνικο tanganyika 5 species | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 10-11-13 23:34 |
800lt κοινωνικο | simos1983 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 24-03-13 23:42 |
300 λιτρα Κοινωνικο Tanganyika | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 28-04-12 15:45 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |