|
|
|||
|
|||
![]()
2 μερες επερνα κιτρινο χρωμα στις μετρησεις αμωνιας με API test, μετα τις 2 κουταλιες που εβαλα μου εβγαλε διαφανο ελαφρυ γαλαζιο. Στην κλιμακα δεν υπαρχει. Υπαρχει μονο κιτρινο εως πρασινο... κουφο;
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
γαλαζιο ; σίγουρα έβαλες το τεστ της αμμωνίας ;
γαλάζιο χρώμα έχει το τεστ για τα νιτρωδη
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζοντας τα πρώτα ποστ, συμπεραίνω ότι τελικά τα βακτήρια της sera δούλεψαν μια χαρά!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και οτι εχουν στρωσει ενυδρεια με τροφη σε λιγοτερο χρονο, με τροφη και χωρις βακτηρια εμποριου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στον ίδιο χρόνο ή και νωρίτερα θα μπορούσε να είχε στρώσει και χωρίς βακτήρια. Αυτός είναι και ο λόγος που προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι, ειδικά αυτά που λένε πως βάζεις ψάρια σε 24 ή 48 ώρες , και συγκεκριμένα το sera, γιατί το πλήρωσα ακριβά που σύμφωνα με τις οδηγίες τους έβαλα ψάρια σε 24 ώρες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου | tkougi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 09-01-15 23:09 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Krisos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 22-04-09 16:41 |
Στρώσιμο ενυδρείου | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 16-10-07 11:47 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |