|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτην την αντλια δυσκολα να κανεις δουλεια..θα σου βγαινει συνεχεια..εχει μικρο μηκος στομιου.
ειτε βαλεις την αντλια στον πατο, ειτε κανεις προεκταση με σωληνα, το νερο θα επιστρεφει σε περιπτωση διακοπης. θες χωρισμα/διαμερισμα για να μην επιστρεφει. εγω θα βαλω χωρισμα με τζαμι, θα το δοκιμασω μεσα στο ΣΚ μαλλον , να δω αν πιασει με σιλικονη...θα βαλω και μικρα τζαμακια για κοντρες ισως. |
|
||||
|
||||
![]()
ΓΙα τις κοντρες δεν νομιζω να χρειαστω...εχω βαλει φελιζολ αριστερα και δεξια και το πιεζουν για να μην ανοιξει...
Σκεφτηκα ενα σαμπλα 45 λιτρο που εχω εξω χαλασμενο...ισως να του εκοβα ενα χωρισμα πλαστικο Just στις διαστασεις και να το εβαζα μεσα με σιλικονη...οποτε πιστευω θα ηταν κομπλε...
|
||||
|
||||
![]()
Οντως δεν κάνει αυτή αντλία για να βάλεις λάστιχο,
και αυτο που είπες για την επιστροφή, θα γίνει και με την αντλία μέσα στο φιλτρο
|
||||
|
||||
![]()
μονο αν μπει η αντλια μεσα στο φιλτρο πανω πανω , δεν θα εχεις επιστροφη.
η μεσα στο ενυδρειο συνδεδεμενη στην εισοδο που εχεις τωρα, αλλα με χωρισμα(για να φιλτραρεται το νερο, γιατι τωρα, ετσι οπως μπαινει, βγαινει) |
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα εχει κλιση V.
πηρα τα μετρα του με ενα χαρτονι, και αυριο θα παω μαζι με το χαρτονι να κοψω το τζαμι, ολα γινονται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχαχχααχαχαχ εχω τοσες δουλειες σημερα john john που ειπα να βαλω το πλαστικο χωρισματακι...
Επιασε το χωρισμα οποτε ολα μια χαρα...εφτιαξα ενα κενο 4-5 cm οποτε ολα μια χαρα πιστευω...Θα δειξει οταν βαλω μπροστα την αντλια
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να πιασει και να μην φυγει με το παραμικρο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες... | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-05-10 01:59 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Νεο 60λιτρο.. ιδέες? | coldnpale | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-02-10 23:41 |
Ιδέες; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 12-11-09 13:35 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |