|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως το έχει κάνει αυτός στο βίντεο που έβαλες βρε Λουκά
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ναι...αλλα η αντλια πως γινεται διπλης λειτουργιας??Το αλλο με την φιλτρανση ξερω πως θα το κανω επειτα...Πως βγαζω το μπροστινο της αντλιας?Δεν υπαρχει κινδυνος να σπασει ?
|
||||
|
||||
![]()
αν η αντλία έχει υποδοχή να μπει σωλήνα ή λάστιχο στην είσοδο δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο,
αν δεν το έχει θα πρέπει να βρεις αντλία που να μπορεί να πάρει και σωλήνα στην είσοδο. Μπορείς όμως να βάλεις μια σωλήνα στην είσοδο του φίλτρου που να πηγαίνει το νερό στο πάτο, αλλά όπως και αν είχες βάλει την αντλία χαμηλά, για να καθαρίζεις τα σφουγγάρια, θα πρέπει να βγάλεις όλα τα υλικά. Και τελευταία λύση είναι να βάλεις χώρισμα και χωρίσεις το φίλτρο σε 2 διαμερίσματα.
|
||||
|
||||
![]()
Αμα βαλω σωληνα να πηγαινει στο κατω σημειο το νερο και επειτα να ανεβαινει τοτε οταν θα διακοπει το ρευμα θα εχω επιστροφη απο το σαμπλα στο ενυδρειο σχεδον ολο το νερο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες... | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-05-10 01:59 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Νεο 60λιτρο.. ιδέες? | coldnpale | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-02-10 23:41 |
Ιδέες; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 12-11-09 13:35 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |