|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε μου εχει τυχει αλλα ριξε μια ματια σε αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=92283
Σιγουρεψε το ομως πρωτα οσο μπορεις οτι εχεις οντως θεμα. |
|
||||
|
||||
![]()
είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι υδρες,είναι πολύ μικρά ακόμα αλλά είναι σαν μικρά σκουληκάκια με πλοκάμια στην άκρη τους,βλέπω μερικά κολλημένα πάνω στο ξύλο,το φάρμακο για τα πλαναρια κάνει και για τις υδρες;;;αν καταφερω θα βγάλω καμιά φωτογραφία
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορεις να κοψεις καποιο κομματι που ειναι πανω ,βγαλτο εξω ζουμαρε με την φωτογραφικη να σιγουρευτεις,η θεραπεια ειναι η ιδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι υδρες ,παρε πανακουρ, βαλε την δοσολογια για γαριδες.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε πρωτη φαση για ξεκινημα αλγης μου κανει ,το vid δε μπορω να το δω τωρα γιατι ειμαι απο κινητο για υδρες δε μου κανουν απο τις φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
στο κέντρο της φωτογραφίας αν το δεις κάθεται ανάποδα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θηλυκό Melanotaenia Praecox με πρόβλημα;; | elatos | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 04-12-14 12:24 |
Melanotaenia Praecox | antricos | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 11-03-14 23:18 |
Melanotaenia praecox | aquahobby | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 2 | 23-12-10 14:31 |
melanotaenia praecox | andst87 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 07-04-09 12:11 |