|
|
||||
|
||||
![]()
ολο αλλαγες και καλουδια εισαι!!! μπραβο ρε παιδι αντε και σ ανωτερα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Giannis Roditis;982518]ευχαριστώ αν και τώρα σταματάω πια να το πειράζω θα το αφήσω να μεγαλώσει!!!!
Το καλύτερο που μπορεις να κανεις στον ύφαλο για να πάρει τα πανω του! Καλη συνεχεια Γιανναρα κρατα μας ενήμερους! |
|
||||
|
||||
![]()
Eνα συντομο βιντεακι!!
https://www.youtube.com/watch?v=D1-uxTZ0FIQ ------------------------- [QUOTE=voas;982649] Παράθεση:
------------------------- [QUOTE=voas;982649]Ευχαριστω πολυ!!! Μια ερωτηση μιας που εχετε και εσεις λεντ...ειχα Τ5 και ολα ηταν πολυ κομπλε με αναπτυξη ολα τα ζωας ανοιχτα και πηγαινα μια χαρα μολις εβαλα τα λεντ ενω τους εκανα προσαρμογη εχασα αρκετα κοραλια ενω ειχα καλες μετρησεις και αυτα που εχω φαινονται ταλαιπωρημενα και ειναι κλειστα αρκετα τι παιζει?
Η επιτυχία είναι να προχωράς από αποτυχία σε αποτυχία, χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ουίνστον Τσώρτσιλ,1953 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis Roditis : 26-11-16 στις 19:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς Γιάννη με αυτο που λες;
Παρε τα πράγματα απο την αρχη γιατι μπορει να υπάρχουν πολλοί παράμετροι ετσι ώστε να βλεπεις τους ζωανθους ταλαιπωρημένους! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι δεν είναι θέμα λέντ η τ5 .
Μάλλον έχει να κάνει με την απόσταση την δύναμη η το φάσμα! |
![]() |
Tags |
lps sps rhodes saltwater, nanoreef zoas bettercame |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nano reef | Pan_ | Nano Reef | 56 | 09-04-15 02:34 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
nano reef 75l | chris z3 | Nano Reef | 28 | 22-05-12 13:04 |
MT-50 Nano Reef | Iann_is | Nano Reef | 42 | 06-06-08 11:13 |