|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα πριν λιγες μερες τρυπησα το δικο μου 200λιτρο με μεγαλη επιτυχια ειναι σχετικα ευκολο εχω και ποτηροτρυπανο φ32 να σου δανεισω αν θελεις,εγω εκανα 2 τρυπες θα σου στειλω αυριο και π.μ γιατι τωρα φευγω και δεν προλαβαινω. τα λεμε.
|
||||
|
||||
![]()
Δες κι ένα θέμα από κάτι παλιά μαστόρια του GAB
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....FD%F0%E1%ED%EF |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως ο νινταλ το εκανε χωρίς να αδειασω η να βγάλω ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δημήτρη ο καλος φίλος νινταλ είναι χειρουργος με απίστευτη εμπειρια εχοντας τρυπήσει χιλιάδες ενυδρεία! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δυσκολο εως ακατόρθωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτό ακριβως! ευχαριστώ Κλεόβουλε! |
|
|||
|
|||
![]()
Οντως το εκανε ενω μιλουσαμε για δισκους .εγω ειχα το άγχος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη να περιμένουμε ευχάριστα,πάμε για αλάτισμα να υποθέσω?
|
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
Ναι έρχομαι στα αλατια σιγά σιγά,με την βοήθεια και τις συμβουλές του φίλου μου Alan boy και αυτός έχει τρυπήσει πολλά ενυδρεία με επιτυχία
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 23-11-16 στις 23:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι φαση βρίσκεται το project;ποτε υπολογίζεις να δούμε παρουσίαση; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για στήσιμο ενυδρείου | silve992 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 134 | 24-09-12 12:19 |
Βοήθεια με ballast ενυδρείου | dmantz76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-06-12 00:09 |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Στήσιμο ενυδρείου - Βοήθεια! | Andrews | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-01-10 14:10 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |