|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν μιλάω,
εσείς ασχολείστε ακόμα με μπαλαστ, με σταρτερ , με φθορίου, με αδιάβροχα ακροφύσια, με δεν χωράει , με θα ανοίξω τρύπες , και άλλα τέτοια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πεις εσύ παλικάρι; ΔΕΝ ξέρεις από Rio... τα δικά σου είναι με πλέξι.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και θα πάθει κάτι το Rio αν φτιαχτεί DIY φωτιστικό από πλεξι ;
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένεις σοβαρή απάντηση σε αυτό... από μένα;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα παθει η τσεπη μου τακη
![]() κοιταω να τη βγαλω φτηνα. αν ηταν μικρο το ενυδρειο γινοταν ευκολα.αλλα μονο το πλεξι για ενυδρειο 1.80 θα βγει ακριβοτερο απτο ενυδρειο ![]() προς το παρον το εχω αφησει μεχρι να δω τι θα κανω. το μπαλαστ το εχω και τα ακροφυσια,μονο οι λαμπες μενουν. την αμμο την εχω,θελω να παω να παρω λιγο dow για να σηκωσω λιγο το βυθο σε κανα δυο σημεια.θα προχωρησω με το στησιμο, και το φωτιστικο αναγκαστικα θα μεινει τελευταιο, μεχρι να μπορεσω να το παω να μου κλεισουν τις τρυπες. εχουμε καιρο ακομα. ετσι κιαλλιως ψαρια δεν προκειται να βρω στα μαγαζια.εχουν λυσσαξει με τα θαλασσινα... |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ποιο πλεξι,
αυτό που σου έδειξα με τις λεντοταινίες και τις αλουμινογωνιές δες το 2ο φωτιστικό εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...9&postcount=45 αλλά πες οίτι φτιάχνουμε και αυτό με το πλέξι, πόσο νομιζεις ότι θα πάει ; 1 κομμάτι πλεξι 100 Χ 50 έχει 12 Ευρώ + τα ταμπλετακια, με τις λεντοταινίες όμως είναι ΠΑΜΦΘΗΝΟ, και όπως είπα και στο θέμα, δεν βάζω αδιαβροχες λεντοταινίες, αλλα απλες, έως τώρα λειτουργουν άψογα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |