|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος κανονας στο καθε ποτε και ποσο θα αλλαζεις το νερο για να απομακρινθει το αλατι. Το θεμα ειναι αλλο εδω..
Μεσα σε 50 λιτρα, τα ψαρια που εχεις ειναι μαλλον πολλα... Ισως θα επρεπε να κανεις κατι γι'αυτο, γιατι ειναι σιγουρο οτι αν τα ψαρια σου στρεσαρονται και το βιολογικο φορτιο του ενυδρειου σου ειναι αυξημενο, τοτε συντομα θα εχει παλι προβληματα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω sonia, γι' αυτό και έβαλα αγγελία για να χαρίσω το ανάποδο γατόψαρο. Αν δεν το πάρει κάποιος τις επόμενες ημέρες, το επιστρέφω στο petshop.
Μετά, θα έχω πάλι πρόβλημα; |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είσαι μάλλον οριακά! ίσως θα έπρεπε να φύγει κάποιο ψαράκι ακόμη.
Πάντος μην σε πιάνει πανικός με το πότε πρέπει να φύγει το αλάτι εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση συνέχισα μετά την εξαφάνιση της ασθένειας την ρουτίνα που είχα στις αλλαγές νερού χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα και μετά από δυο εβδομάδες κατέβασα σταδιακά την θερμοκρασία (μισό βαθμό περίπου - ένα κλίκ του θερμοστάτη είναι περίπου τόσο) μέχρι την επιθυμητή θερμοκρασία - 27 βαθμοί.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ.
Συνεχίζω κανονικά σύμφωνα με PascM. Η επόμενη έξοδος θα είναι του colisa lalia (μάλλον)... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |