|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τι φωτο?αδειο ειναι ακομα
![]() το σαββατο εχω ρεπο και λογικα θα παω ερμη να δω.δεν ειναι λογω ψαξιματος η καθυστερηση. υπολογιζα να τοχω στησει τωρα και να ψαχνω για ψαρια.αλλα με τη δουλεια που λειπουν σε αδειες δεν προλαβαινω.γυρναω πτωμα και δεν κανω τιποτα... πηγαινοερχομαι και αναβυσο εντωμεταξυ και δεν ειμαι πολυ στο σπιτι,και αστα να πανε... εδω εχω πει στον αλεξη να του στειλω ρυζι και ακομα δεν εχω αξιωθει... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |