|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο εξωτερικό έχω διαβάσει ότι χρησιμοποιείται αμμος για γάτες που είναι βασικά πηλός ψημενος. Δε κάνουν φυσικά όλες οι μάρκες και οπωσδήποτε να μην είναι αρωματισμενη.
http://www.ukaps.org/forum/threads/t...ubstrate.3246/
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε , σε κάποιες άμμο για γάτες , βάζουν και ζεόλιθο μέσα
ή βάζουν και αυτή τη ρητίνη sillica που τραβάει την υγρασία, πιστεύω πως θέλει ψάξιμο
|
||||
|
||||
![]()
Βρε βαλε μια χαλαζιακη να ησυχασεις
![]() Τοσο καιρο για την αμμο , κανονικα τωρα επρεπε να μεγαλωνεις τους γοννους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχει ο τσαλα
Αλλα εσυ πας για βιοτοπικα πραγματα με τοσο ψαξιμο. Αντε θελουμε καμια φωτο να ηρεμησουμε.
|
||||
|
||||
![]()
τι φωτο?αδειο ειναι ακομα
![]() το σαββατο εχω ρεπο και λογικα θα παω ερμη να δω.δεν ειναι λογω ψαξιματος η καθυστερηση. υπολογιζα να τοχω στησει τωρα και να ψαχνω για ψαρια.αλλα με τη δουλεια που λειπουν σε αδειες δεν προλαβαινω.γυρναω πτωμα και δεν κανω τιποτα... πηγαινοερχομαι και αναβυσο εντωμεταξυ και δεν ειμαι πολυ στο σπιτι,και αστα να πανε... εδω εχω πει στον αλεξη να του στειλω ρυζι και ακομα δεν εχω αξιωθει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το φτιαξεις που θα παει.
Ασε και γω που φυτεψα ακομα τζιφος. Εβαλα και ρυζι βιολογικο καστανο με την φλουδα αλλα ακομα οπως το εβαλα ειναι. Και το εχω και στον ηλιο νταλα.
|
||||
|
||||
![]()
Για δες εδω http://www.dalkafoukis.gr/oikosn/product/keramalevro ...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |