|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωστες φατσες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα τελειο Σταυρο αντε και παρελαση χαχααχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Το ένα από τα κουκλάκια σου (2οαρσ.) πήγε σε άλλο ενυδρείο (στο παλιό δηλ.) μαζί με μερικά μικρά, σαν αυτά που φαίνονται και στο βίντεο. ------------------------- Τα προετοιμάζω για την 25η Μαρτίου γιατί 28η Οκτωβρίου δεν προλαβαμε να ετοιμαστούμε! ![]() ------------------------- Μου έχει κάνει εντύπωση το εξής: Πέρασαν 4 εβδομάδες από την μετακόμιση. Η μια θηλυκή λαμπιντο ήταν ήδη μπουκωμένη και στη μετακόμιση έφτυσε καμιά 10αριά από το φόβο της και τα έχω σε ένα ενυδρειάκι τα καημένα. Το περίεργο είναι ότι ακόμα δεν έχει φτύσει τα υπόλοιπα!! Δηλαδή είναι πάνω από 5 εβδομάδες μπουκωμένη! Τα acei τα έχω μετρήσει ότι θέλουν 3 εβδομάδες, τα λαμπιντο έχουν κάνει 2-3 γέννες αλλά δεν μέτρησα ποτέ.
Σταύρος ο cheap-ης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DEXFISH : 19-11-16 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκι καλημερα.
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου και τα ψαράκια όντως απίστευτα. Φτου φτου σκόρδα !!!! Μπράβο βρε Σταύρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ρε φίλε!
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο ενα μεγαλο μπραβο απο μενα!!μου αρεσει πολυ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |
βιοτοπικό μαλάουι-ειρηνικότερη συμβίωση? | mikrosaquaristas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 04-05-09 08:01 |
Στήσιμο ενυδρείου για κιχλίδες Μαλάουι! | Ippokampos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-08 00:22 |