|
|
||||
|
||||
![]()
Ας δειξω κι εγω τα δικα μου (του Στεφανου δλδ) , δεν τα χω ουτε 10 μερες στο ενυδρειο και γεννησαν κι εμενα
![]() Τι τα ποτιζει αυτος ο Στεφανος;;; ![]() Μου την εδωσαν αγρια στην αρχη και ημουν ετοιμος να τα διωξω.. Μεχρι που πηρα τηλ τον μπλοσκα να του τα στειλω. Μου εφαγαν ολα τα mts και χτυπησαν ΟΛΕΣ τις κεραιες απο τα ramshorns.. Ενταξει μου αναψαν τα λαμπακια ![]() Τεσπα..ειπα να τους δωσω μια ευκαιρια και εβγαλα οτι υπηρχε απο σαλιγκαρι... Θα μπουν με gertrudae σε 50 χ 30 χ 30 , ελπιζω να μην ενουχλησουν τα γετρουδακια μου ,γιατι τοτε ειναι που θα αφρισω! ![]() Να εδω το αγορι Το κοριτσι Η φωλια Μια γενικη εικονα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μεγαλωνει με αγαπη και προδερμ χαχαχαχαχα
Με τα γετρουδακια μην αγχωνεσαι αλλα γονο οπως ξερεις ξεχνα τον, για τα σαλιγγαρια λογικο ειναι ειναι πολυ αποτελεσματικοι κυνηγοι αν τα παρατηρησεις πως κινουνται,ειμαι σιγουρος οτι αν κρατησεις πανω απ την επιφανεια κανενα bloodworm θα πηδηξουν σαν αρουανες ![]() Καλοριζικα! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι..δεν μ αρεσει αυτο
![]() δεν γουσταρω κυνηγους και καφροψαρα.. ειναι πολυ ομορφα ψαρακια ομως.. θα δειξει η συγκατοικηση βεβαια..ειναι ακομα σε "καραντινα" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα παρεξηγησες απλα τα εβαλες σε γκουρμεδιες
![]() Με τα γετρουδια τα ειχα, μια χαρα δεν ειχε γινει κατι ισα ισα τα αρσενικα γετρουδια τους αρπαζαν τις αρτεμιες μεσα απ το στομα κυριολεκτικα δε το προλαβα σε βιντεο γαμωτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να δουμε...
ρε σεις καμια τροφη εχετε βρει να τρωνε? εκτος απο κατεψυγμενες και ζωντανες εννοειται. δοκιμασα μια της τροπικαλ που εχω tubifex flakes και την ψιλοτρωει ο αρσενικος, το θηλυκο καθολου. ξερω οτι ειναι ζορικα, αλλα λεω αν υπαρχει καμια δοκιμασμενη |
|
||||
|
||||
![]()
Μπααα που και που τσιμπαγε της Τropical την Krill η θηλυκια αλλα οχι να βασιστω οτι χορτασε
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικες φωτο και απο μενα!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με μπριζωνετε ασχημα βραδιατικο
![]() Με το ζορι κρατιεμαι... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικοί θάνατοι Tateurndina ocellicauda(peacock goby) | sarpijk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-07-15 10:29 |
Peacock goby-γονικη αφοσιωση ! | Raven | Άλλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 19 | 26-03-10 18:07 |