|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε εννοείται ότι όταν γίνει η αύξηση, η τελική τιμή θα παραμείνει και σταθερή.
Συμφωνώ σε όσα λες. Δεν υπάρχει πιο τακτικός από εμένα στις αλλαγές νερού και τις συνθήκες που παρέχονται στα ψάρια! Δυστυχώς οι πέτρες δεν φαίνεται να έκαναν δουλειά. Η άμμος μου είναι χαλαζιακή. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ασβεστολιθικά πετρώματα που βάζουμε μόνο μακροπρόθεσμα και υπό ειδικές συνθήκες (πολύ χαμηλό ph/όξινο νερό) θα ανεβάσουν σκληρότητες. Συνήθως έχουμε μεγάλες προσδοκίες απ' αυτά αλλά δεν είναι έτσι. Βασικά δουλεύουν σαν σταθεροποιητές των τιμών και εμποδίζουν μια απότομη πτώση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν έμπαινε κοράλλι στο φίλτρο;
------------------------- Οπτικοακουστικό update από εχθές το βράδυ. Τα Hongi έχουν αρχίσει και φουντώνουν χρωματικά! https://www.youtube.com/watch?v=yuqKZE-zeAY Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 15-11-16 στις 10:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλά βλέπω "πολλά" (ίσως τα περισσότερα) αρσενικά στα Hongi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν δεν μας αγχώνει αυτό, αν όντως αποδειχθεί έτσι και προκύψουν προβλήματα, θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
Όλα βαίνουν καλώς! |
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω πολλές παρά-φουσκωμένες κοιλίτσες.
Πόσο ταΐζεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Πρωί-απόγευμα, είμαι λίγο μπόλικος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tm - Malawi | _tm_ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 35 | 24-10-14 12:26 |
malawi 200 lt | grkts | Malawi | 4 | 25-07-14 23:12 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |