|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι πως το κεφάλι του είναι λευκό σε αυτό το σημείο και γι' αυτό και δε φαίνονται οι τρύπες. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και τα χρυσόψαρα ΔΕΝ είναι το είδος μου... νομίζω ότι είναι τα "ρουθούνια" του (οι "χρυσοψαράδες" θα το επιβεβαιώσουν) και στην φωτογραφία πάνω από αυτή που έβαλες, φαίνεται καθαρότερα.
Για το θέμα της νωχελικότητας... συνθήκες και ποιότητα νερού, θερμοκρασία... ΙΣΩΣ και το μέγεθος του ενυδρείου... θεωρώ ότι είναι τα πρώτα που ελέγχεις.- |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στο πλασιο το κοκκινο ,βλεπω να περιλαμβανει 1 ματι και δυο ρουθουνια, τιποτε αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν διπλα στην τρυπα βλεπεις μια μεμβρανη σαν καλυμα να προεξεχει ειναι το ρουθουνι δεν εχεις θεμα εκει
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νομίζω πως το ramirezi μου έχει τρύπες στο κεφάλι | krispie | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-09-11 17:31 |
SOS Με το κεφάλι προς τα κάτω!!! | Minakki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-09-09 16:04 |
Γδαρσίματα στο κεφάλι.Τι είναι? | xaftel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 04-01-09 23:48 |
Πλάτυ και όγκος στο κεφάλι | Mimis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 15-12-08 16:07 |
Κεφάλι κάτω? | a$wto$ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-11-04 15:19 |