|
|
|||
|
|||
![]()
Αύριο θα σας ανεβάσω φωτογραφία και τις μετρήσεις. Ευχαριστώ πολύ.
Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Μόλις έκανα μετρήσεις Ph 8.5 NO3 10mg/like Nh4M3 0 Αλλαγή έκανα πριν 6 μέρες το 50% και εχτές έβαλα 2ml ανά λίτρο αλάτι θαλασσινό μετά από κουβέντα με φίλο. Το ενυδρείο είναι 120 λίτρα και τρέχει 1 χρόνο και κάτι. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Έλεγχος με υγρά τεστ της Sera και φίλτρα έχω ένα εσωτερικό της Jbl i80 με σφουγγαρια και εξωτερικό eihem 2213 με μακαρονι και siporax από 1 λίτρο το κάθε ένα. Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη avgeris : 11-11-16 στις 16:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το κιτρινο μου φάνηκε πως δεν κουνάει εύκολα την ουρά του.
Αλλαγές κάθε πότε κάνεις ; Προηγούμενες μετρήσεις έχεις ; τι τιμές είχες ; Τι θερμοκρασία έχεις τώρα τα ψάρια ;
αλησπερα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστο Χρυσοψαρο | Michali[s] | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 02-02-15 00:24 |
χρυσοψαρο | Jordan4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-01-13 21:08 |
νεο χρυσοψαρο | janickrules | Χρυσόψαρα | 5 | 06-11-12 23:30 |
ατυχημα με χρυσοψαρο | mao | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 05-10-07 13:15 |