|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Κωστα! ευχαριστω Κλεοβουλε!
Το eggspot ειναι δειγμα αρσενικοτητας ή δεν παιζει ρολο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ένδειξη είναι αλλά όχι απόδειξη.
Και θηλυκά έχουν eggspots αλλά συνήθως είναι λιγότερα, μικρότερα και λιγότερο εμφανή. Υπάρχουν όμως και αρσενικά χωρίς ή με αντίστοιχα των θηλυκών. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρίξε καμιά φωτογραφία Κοσμά να απολαύσουμε τα μωρά σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! Τα τελευταια μου ψαρακια για να κλεισει η ψαροσυνθεση μου ειχαν το χαδι του δασκαλου μας και ηρθαν απο το Σουφλι ταξιδευοντας 14 ωρες.
Ευχαριστω πολυ τον Κλεοβουλο για την αψογη αποστολη που εκανε,θα την ζηλευαν επαγγελματιες και πιο πολυ για την εμπιστοσυνη που μου εδειξε να φιλοξενω τα ψαρακια που μεγαλωσε. |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφα να τα χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Ξεθάρρεψαν κιόλας?
![]() Να τα χαρείς φίλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε Χρηστο!
Ευχαριστω Κλεοβουλε! Ενα μυστηριο πραγμα-οσο ειχα τα φωτα κλειστα ηταν κρυμμενα.Μολις τα ανοιξα βγηκαν εξω αμεσως και αρχισαν τις εξερευνησεις.Εριξα σημερα 2 -3 φυλλαρακια φαι και μεχρι να τα μουλιασω μου τα ειχαν αρπαξει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |