|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Ρε Λάμπρο έβαλα κάτι τεράστια κοτρώνια και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα... Λέω να ρίξω λίγες ακόμη , αλλά σκέφτομαι στην πορεία μήπως βάλω μαύρες,μετά απο 1-2 μήνες... Παιδιά ξέχασα να βάλω φόντο στο τζάμι απο πίσω, να δω τωρα πως θα βάλω.... Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη repfar : 08-11-16 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες λοιπόν.
Από μαγαζί τα πήρες? Τροφή δίνε βασικά την Vegi και κάθε 2-3 μέρες δίνε και απ' την άλλη. Τώρα κράτα τα ατάιστα παρακολουθώντας τις μετρήσεις. Αν κάτι ξεφύγει κάνεις αλλαγή νερού και διπλή δόση Prime. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Από την αρχή σου είπα .."βάλε μαύρες πέτρες" ΜΕΓΑΛΕΣ. εσύ είπες δεν σου αρέσουν οι μαύρες.... τώρα λες θα βάλω σε κάνα 2μηνο !!! ![]() ![]() ![]() Τα τεράστια κοτρώνια που λες τα δοκίμασες σε διάφορες θέσεις σχηματισμούς ? Δηλαδή σ' αρέσει αυτό που στήνουν κάποιοι σαν "μάντρα" με πέτρες ή ο λόφος με πέτρες που στήνουν κάποιοι άλλοι λες και έχει πεθανει κάποιος και τον σκεπάσανε ? Είπαμε έχεις πολλές δυνατότητες αλλά να ακούς.... Την πλάτη σου είπα από την αρχή να την βάψεις μαύρη !! Πάλι δεν με άκουσες ... Τώρα που το γέμισες και το έστησες πως θα τα κάνεις όλα αυτά ??? τα έχεις για εύκολα ??? Για αυτό στα έλεγα τόσο καιρό.... επειδή έχω κανει κάποια σφάλματα εγώ, για να μην τα κάνεις εσύ. Τα ψάρια δεν σου είπα να τα βάλεις λίγα λίγα ??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν σε μαλώνω βρε. ![]() Απλά σου δείχνω τα λάθη που κάνεις για να αρχίσεις να "ακούς"....χαχαχαχαχα... και να μην κάνεις τη ζωή σου δύσκολη. Αγχος για τα ψάρια δεν χρειάζεται να έχεις. Στο είπα και πολύ καιρό πριν. Αν μετράς καθημερινά και είναι καλές οι μετρήσεις τότε όλα θα είναι οκ. Αν πάλι δεις κάποια τιμή να ανεβαίνει κάνε μια "μεγάλη" αλλαγή νερού και το βλέπουμε. Η άμμος που έβαλες είναι πολύ ωραία !!! Για την πλάτη αν θα μ'ακούσεις και την βάψεις, τότε δες αν από πίσω χωράει άνετα το χέρι σου. Αν χωράει πάρε ενα ρολάκι μικρό με μακρί χερούλι, πάρε ενα "σκαφάκι" να βάζεις το χρώμα. Πάρε και ένα μικρό κουτάκι μαύρο πλαστικό νερού και είσαι κουφέτο. Το μονωνεις γυρω γυρω με χαρτοταινία και χαρτιά (βάλε και στο πάτωμα) και ξεκίνα το βάψιμο. Το περνας 3 χέρια (το αφήνεις να στεγνωσει μετά από κάθε χερι) και θα γίνει όνειρο. Οι πέτρες μου αρέσουν το σχήμα τους. Απλά τις ήθελα μεγαλύτερες και να τις στήσεις "φυσικά". Δεν θέλει αγχος !!!!!!!!!!!! Το ενυδρειο είναι για να χαλαρώνεις .... αφού έχεις ακουσει τα γκάζια απο τη γυναίκα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω πως χωράει το χέρι απο πίσω για να μπει το ρολάκι.
Υπάρχουν και έτοιμες άφησες που απο τη μια ειναι σκούρο μπλε και απο την άλλη μαύρο. Με λίγη προσπάθεια περνάει και κολλάς τις άκρες με ταινία. Αν δεν μπορέσεις να βρεις πάρε το χαρτόνι που βάζουμε κάτω για να μην λερώσουμε όταν βάφουμε, βάψε το μαύρο, πέρασε το απο πίσω και κόλλα το με τον ίδιο τροπο. Εμενα μου αρέσει το στήσιμο που έκανες αλλα βάλε μερικές πετρες και απο αριστερά για να εχεις και εκεί κρυψώνες. |
|
|||
|
|||
![]()
Το στήσιμο με τις πέτρες μου αρέσει, δεν είναι άσχημο.
Καλορίζικα τα ψαράκια, κι εγώ από τον Ωκεανό πήρα τις 2 από τος 3 ομάδες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος με φυτά | Lightt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-16 20:37 |
Ερωτήσεις-Απορίες πριν το ξεκίνημα του malawi!! | \/ag | Malawi | 7 | 22-03-11 15:46 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |