|
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε δεν κάνει το ενυδρείο.
Μ' αυτά που μου γράψατε απορώ πως ο φίλος μου είχε για περισσότερα από 2 χρόνια εκεί μέσα ψάρια, χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα (πέρα από το ότι ψόφισε μετά από καιρό το καρχαριάκι, το kory και το molly). Εγώ θα έλεγα ότι είναι και φυσιολογικό μία στο τόσο να ψοφάνε κάποια από τα ψάρια. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τον χρόνο που αφιερώσατε. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ζούσαν τα ψάρια σε αυτό το χώρο, απλά επιζούσαν , και αυτό με το ζόρι.
Αλλο διαβίωση , και άλλο επιβίωση
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γιατί είναι φυσιολογικό να χάνεται στα 2 χρόνια ένα ψαράκι με προσδόκιμο ζωής τα 20 ??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα σκυλιά βάρους 22 κιλών και έχουν 10-12, τα ψάρια θεωρούσα ότι ζουν πολύ λιγότερο. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχουν ψαράκια που ζουν 3-4 χρόνια αλλά τα "συνήθη θύματα" χρυσόψαρα ζουν πολλά περισσότερα.
(πχ. silver shark:8-10 χρόνια, corydoras:+4 χρόνια, molly:+3 χρόνια, goldfish:30 χρόνια) είμαι σίγουρος ότι έναν σκύλο με προσδόκιμο ζωής τα 2 χρόνια θα τον πηγαίναμε στον κτηνίατρο αν κάτι του συνέβαινε στους 6 μήνες κ θα χαμογελούσαμε για κάθε μέρα που θα έμενε δίπλα μας μετά τα 2 χρόνια. φιλικά στο λέω κ μην το παίρνεις προσωπικά. η έλλειψη άμεσης επαφής με τα ψάρια έχει δημιουργήσει την εντύπωση των αναλώσιμων. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μου αρέσει πολύ η ιδέα του ενυδρείου στο σπίτι, δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο καθαρά για οικονομικούς λόγους, και μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αποκτήσω, με είδες κατευθείαν μπήκα σε forum να ρωτήσω/μάθω πριν το αποκτήσω, όχι μετά, όπως άλλωστε έκανα και με τα υπόλοιπα ζώα που έχω στο σπίτι. Οπότε μένω με αυτά που έμαθα εδώ μέσα. Σας ευχαριστώ και πάλι. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είδη ψαριών έχω ... | bouhy34 | Αναγνωρίσεις ειδών | 27 | 10-11-13 18:30 |
Αγορά Ενυδρείου 60 λίτρων & Είδη ψαριών | danny | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 09-10-12 23:20 |
Μοναχικά είδη ψαριών | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-03-12 18:09 |
Προτιμήσεις για είδη ψαριών | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-10-09 11:48 |