|
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 Διαγωνισμός Φυτεμένων Ενυδρείων |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα αν και αργα πλεον...χαλαρος ο διαγωνισμος αλλα δε γινεται να δηλωνονται 120λιτρα ενυδρεια ως 90 καθαρα μονο και μονο για να μπουν στην κατηγορια μικρα. Δηλαδη τα αξιολογα μικρα πως θα κοντραρουν ενα μετρο ενυδρειο. Ενυδρειο με ιδιες διαστασεις με το δικο μου γραφει 90 και ενυδρειο με 114 λιτρα βαση διαστασεων γραφει και αυτο 90. Ως φορουμ και διοργανωτες/υπευθυνοι αυτα επρεπε να τα κοιταξετε.
ΥΓ δεν εχω ενυδρειο στην μικρη, ουτε εχω βλεψεις για καποια θεση στη μεγαλη στην οποια πηρα μερος. Αλλα ειναι απλα αδικο για τα μικρα να γινονται αυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω, ήταν κάτι που δεν μου έκατσε καλά απ' την αρχή αλλά δεν μίλησα.
Με ποιό κριτήριο βγάζει ο καθένας τα καθαρά λίτρα; Αν έχω εγώ πχ. 130 λίτρα και το γεμίσω πέτρες ή θέλω 15-20 πόντους χαλίκι, θα μπω στην μικρή κατηγορία; |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω πολλοι θα το ειδαν αλλα δεν γιναν οι κακοι που θα το αναφερουν. Εγω ενημερωσα εγκαιρως για το θεμα αλλα δεν εγινε κατι, ηλπιζα να γινει στην κατηγοριοποιηση των ενυδρειων. Και για να σου απαντησω να μαλλον θα μπεις στα μικρα....μη σου πω στα νανο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είδα κανένα 120λ να δηλωθεί ως 90λ. Κάτι που είναι στο όριο των 100, είτε δηλωθεί 105, είτε 95, το ίδιο είναι πρακτικά. Την στιγμή που τα ενυδρεία ενός διαγωνισμού έχουν διαφορετικές διαστάσεις και ακόμα και διαφορετική διατήρηση(διοξείδιο ή όχι, χαμηλό ή υψηλό φωτισμό, κτλ) τα ενυδρεία δεν διαγωνίζονται ως ίδια αλλά ως ανόμοια, με βάση το αποτέλεσμα που πετυχαίνουν. Υπάρχουν πολλά μικρά ενυδρεία που λόγο διακόσμησης θα κέρδιζαν οποιοδήποτε 100λ. Δεν βρίσκω αιτία ανάλωσης σε αυτό.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | sarpijk | 3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | 3 | 10-03-17 19:24 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 22-06-15 20:23 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 20-06-15 01:56 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 08-06-15 19:09 |
Διαγωνισμός Φυτεμένου ενυδρείου στη Ρωσία 2014 | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 120 | 30-11-14 21:12 |