|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια παρόμοια είχα πάρει από την χωματεχνικη και μου έκανε 3-4 μέρες να καθαρίσει αλλά μετά την 4ρτη μέρα ήρθε στα ίσα του
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι στην 10η αν σου λέει κάτι αυτό, καθημερινά καθαρίζω το filterwool κι έχω βάλει και δεύτερο στρώμα απ αυτό στην έξοδο του προφίλτρου γιατί μου είχε κάνει καφέ το siporax. Μ αυτά και μ αυτά ένα έχω να πω, δεν ευχαριστιέμαι την εικόνα του ενυδρείου, θα αργήσω μου φαίνεται να ξεμπλέξω απ αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω,εγώ βεβαία το είχα βάλει σε ένα 20λιτρο με γαρίδες δεν ξέρω αν έφτιαχνα με την ίδια άμμο ένα μεγάλο σαν το δικό σου αν θα έκανε παραπάνω καιρό να φτιάξει,και εμένα μου γέμιζε τα φίλτρα και την ελαφρόπετρα που είχα αλλά έστρωσε,το ενυδρείο το έχω ακόμα και δεν έχει κανένα πρόβλημα
στην φώτο φαίνεται η άμμο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα τελικά τι έγινε με την άμμο;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να το ξεστήσω και να την πλύνω καλά, επίσης μου έδωσαν και την ιδέα να βάλω ένα ξεχωριστό φίλτρο diy powerhead μόνο με υλικό μηχανικού φιλτραρίσματος προσωρινά μέχρι να καθαρίσει, το σκέφτομαι κι αυτό.
|
||||
|
||||
![]()
τι; ακόμα να καθαρίσει;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κι είναι δικό μου το λάθος, όταν την ξέπλενα επειδή έβγαζε πολύ χώμα-λάσπη νόμιζα ότι ήταν άμμος και θα έχανα σε όγκο συν ότι έκανε το μπάνιο χάλια και σταμάτησα να την πλένω με αποτέλεσμα τώρα να μου τα βγάζει στο ενυδρείο. Αν ακόμα βγάζει; Εχω βάλει 3 αντί για ένα στρώματα filterwool κι όταν τα ξεπλένω στο νιπτήρα δεν φαντάζεσαι τι χώμα βγαίνει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nature Style | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 45 | 12-02-17 10:04 |
dutch style | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 171 | 06-07-16 23:37 |
Duch style | odin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-16 23:16 |
Mountainscape style emersed | Aquabug | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 15 | 29-04-14 17:00 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |