|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τυχαίο γιαννη?..............δεν νομίζω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα τυχαίο ηταν.....
![]() ![]() ![]() ------------------------- Γουστα ειναι αυτα.....βεβαια οταν θα γεμιζε κοραλλλινη ο πατος,θα ηταν αλλιως....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 06-11-16 στις 16:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ο μαύρος αραγωνιτης μου αρέσει πολύ και δεν θα τον άλλαζα,άμα δεν ήθελα να γίνει λίγο πιο φωτεινό.
Ισως σε κάποιο άλλο ενυδρείο μου να το δοκιμάσω Γιάννη! Έχει θετικά,όπως η ροή και ίσως η λάσπη που υπάρχει και μαζεύει ο αραγωνιτης. .... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-11-16 στις 16:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι μου,καμια εξέλιξη με τις αναβαθμίσεις υπάρχει; Καλη συνεχεια και Καλη επιτυχία φιλαρακι,μακαρι να ήμουν κοντά για να μπορώ να βοηθήσω! |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα όλα καλά πάνε μάζεψα και άλλα κομμάτια βράχο.
Όπως άλλαξα και υλικό στον ζεολιθο και στον ασβεστίου. Στον λευκό αραγωνιτη εχει πιάσει διατομικη και περιμένω να κάνει τον κύκλο της ! αύριο μέτρησης και είμαστε οκ! |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά σακη!
περιμένουμε νέα σου φίλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη τι εγινε φιλαρακι ;
Εκανες καμια απόπειρα με το νέο aquascape? Εχω μάθει οτι πας για τρέλα πράγματα! Τι εχει το προγραμμα ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |