|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα την αφησω να σκαψουν τα ψαρια και καθε φορα που γινεται βουναλακι σε καποιο σημειο θα το τραβαω με το λαστιχο αλλαγης μεχρι να φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να αφαιρέσεις λίγη άμμο πάντως. Με το καλό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι θα σου έλεγα να προσθέσεις καμιά μεγάλη πέτρα. Αλλά πιστεύω ότι τελικά τα μπούνα δεν χρειάζονται υπερβολική άμμο. Σε κοχυλόψαρα π.χ. θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμη.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα και σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Αφαιρεσα λοιπον αρκετη ποσοτητα αμμου ωστε να φανουν οι κρυψωνες και το αρχικο μου στησιμο.Εχει μπει ηδη μπολι απο φιλο μου και περιμενω τωρα τις μετρησεις μου ωστε να μπουν τα πρωτα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκαν τα πρωτα lab.hongi και ps.blue lips.Μωρα βεβαια και 1η μερα γ'αυτο λιγο ατονα
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοτάξιδα!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |