|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδία επειδή το θέμα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον θα πειραματιστώ και εγώ με δική μου συνταγή και θα προσπαθήσω, βάσει των γνώσεων μου να φτιάξω ένα κατάλογο με διάφορα ωραία πραγματάκια!
Για αρχή πάντως σας πληροφορώ ότι τα βιομηχανικά κατεψυγμένα ψάρια καταψύχονται με 3-4 στρώσεις αμμωνίας (καλά διαβάσατε) και αν δεν αποψυχθούν με κατάλληλο τρόπο ένα μεγάλο ποσοστό της παραμένει πάνω στο ψάρι. Δεν ξέρω όμως το κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να επηρρεάσει την ισορροπία του ενυδρείου μας... |
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πρόσθεσε τις συνταγες σου στο ίδιο ποστ με της pani για να δημιουργηθεί ενας συγκεντρωμένος τζελεμεντές. Και να γνωρίσουμε φυσικά τους Σεφ του είδους ![]() ΥΓ. Λέτε στο τέλος χρειαστει να γίνει ενα συνταγές-Index? |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Liolio μη στεναχωριέσαι για τη προσφώνηση.... ολοι μια παρέα είμαστε.... και δεν παρεξηγούμαστε, χαίρομαι αφάνταστα που εισαι σεφ, έτσι θα μας βοηθήσεις να φτιάχνουμε σωστά τα γεύματα για τα αγαπημένα μας φιλαρακια.
Ισως καταφέρουμε να φτιάξουμε ενα βιβλιαράκι με συνταγές. Θα πρότεινα να γράφουμε και σε ποιά ειδη ψαριών απευθύνονται οι συγκεκριμένες συνταγές. Φίλοι δώστε τον καλύτερο σας εαυτό στη κουζίνα ολοταχώς... φτιάξτε φαγητά για ψαρακια και μωράαααα.....
__________________
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα. ---------------------------- Το ενυδρείο μου σήμερα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|