|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου δεν αντιδικούμε για κάτι αλλά τότε γιατί γράφεις τα παρακάτω?
Πως είναι μια χαρά δηλαδή? ![]() Παράθεση:
Παρεπιπτόντως ρίξε μια ματιά και σ' αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread....672#post922672 και καλή τύχη στα ψάρια σου! |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι η πρωτη σοβαρη ασθενια που αντιμετωπιζω εδω και 5 χρονια δεν νομιζω να ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα οπως λετε. και εγω ζητησα βοηθεια σχετικα με τα φαρμακα και αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα.
------------------------- μπηκα στον κοπο να γραψω οπως μου ειπαν για να ακουσω συμβουλεσ για το πως θα το αντιμετωπισω οχι για να ακουσω κραξιμο. η ευκολη βοηθεια δωστα και τετοια δεν μου λεει κατι!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης παπ : 04-11-16 στις 14:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου ,
και φάρμακα να σου προτείνουμε και να γίνουν καλά (αν γίνουν) , σε τέτοιο περιβάλλον πάλι θα αρρωστήσουν. Τα φάρμακα δεν λύνουν όλα τα προβλήματα, και το καλύτερο φάρμακο είναι το σωστό περιβάλλον. Φτιάξε πρώτα το περιβάλλον σωστά και μετά μιλάμε για φάρμακα, αν χρειαστούν
|
|||
|
|||
![]()
Οι προλαλήσαντες να σε βοηθήσουν θέλουν, δυστυχώς ότι θεραπεία και να κάνεις δεν θα έχεις αποτέλεσμα με αυτές τις συνθήκες, είναι σαν να κάθεσαι σε ένα δωμάτιο με κλειστά παράθυρα να καπνίζεις 5 πακέτα την ημέρα και να ψάχνεις φάρμακο για τον πονοκέφαλο που έχεις...μπορείς να ζήσεις πολλά χρόνια σε αυτές τις συνθήκες αλλά στο τέλος θα σε βλάψουν...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να βοηθήσω τα ψάρια σου και όχι εσένα. Αλλά εσύ ότι δεν ταιριάζει μ' αυτά που θέλεις να ακούσεις (πχ ρίξε το "ψαροαναστασέξ" και το "ψαροαντιψοφέξ") το θεωρείς κράξιμο. Λυπάμαι αλλά τέτοια "δύσκολη" βοήθεια δεν μπορώ να σου δώσω ![]() Ρώτα πάλι τον "ιχθυολόγο" σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα πιο πολυ μ ενδιαφέρει η τροφη που δινεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
Οσκαρ με παπαγαλοψαρα και πλεκο ... | thanashssal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-08-11 13:02 |
ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΨΑΡΑ. | Θεοδωρος | Bettas | 5 | 22-04-08 14:10 |
αρρωστα παπαγαλοψαρα | JENI | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-03-08 22:08 |