|
|
||||
|
||||
![]()
Για τις αλλαγές έχω μια sisse syvcra 3.0 και μια eheim 1000l/h,και η 2 καλές είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι να βρω ψαρακια λοιπον συνεχιζω να ασχολουμαι με το υπολοιπο ενυδρειο και οχι εντατικα
βγαζει αλγη ολο και περισσοτερο. στο πισω τζαμι εχει μια πρασσιναδα. ισως και να μ αρεσει και να μην το καθαρισω. οσο πιο πολυ αλγη εχει τοσο καλυτερα για τα τροφεους που θα μπουν? επισης σκεφτομαι να βαλω και καμια ανουμπια απο τωρα εχω παρει και θα προσθεσω και εναν μεγαλο κυκλοφοριτη οπως με συμβουλευσατε εχω το φιλτρο να αναταρρασει την επιφανεια και πιθανον και ο κυκλοφοριτης να κανει κ αυτος λιγο κυμα. θεωρειτε απαρραιτητο να βαλω και αεραντλια? ή ειναι μονο θεμα αισθητικης οι φυσαλιδες? σχεδον 3 μηνες εχω αυτο το νερο με αντιχλωριο μονο. εκτος απο την βιολογια (που θα προσθεσω μπολυ), χρειαζεται καποια αλλαγη νερου θεωρειτε πριν μπουν τα ψαρακια? αν βλεπετε καποια πιθανη προσθηκη ή αλλαγη απαραιτητη η απλα λογω γουστου θα ηθελα να την ακουσω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus Duboisi απο εκει που ξεκινησε το γεννος Tropheus | Zair | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 14-05-13 20:23 |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
tropheus | ραφαηλ10 | Tanganyika | 12 | 23-07-10 17:59 |
Rio 240-tropheus | fotis478 | Tanganyika | 12 | 08-12-08 16:44 |