|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρικά (ΝΟ3): 100
![]() Πως τα κατάφερες;;Κάνε αλλαγές νερού καθημερινά μέχρι να πέσουν στα 15 έως 20. Μην ταΐζεις για δυο τρεις μέρες δεν παθαίνουν τίποτε.
|
||||
|
||||
![]()
Το cory με το άγριο χαλίκι κινδυνεύει να "φάει" τα μουστάκια του και να σου ψοφήσει...
Και εγώ ήθελα να βάλω cory αλλά λόγω άγριου χαλικιού δεν έχω πάρει, γιατί δεν θέλω να το βασανίσω μιας και όλη μέρα θέλει να σκάβει... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα όμως τον άνθρακα και υποπτεύομαι ότι κάποιο ρόλο θα έπαιξε κι αυτός Δεν ξέρω. Στάλθηκε από το DG800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το DG800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gouliermos : 03-11-16 στις 14:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το πολύ πολύ να απέκτησε κάποια βιολογία, τίποτα παραπάνω,
νέο, ξεκίνημα, φυτά |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό ενυδρείο φυτεμένο | Nikolson | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 28-11-15 23:40 |
Το πρώτο μου ενυδρείο! Κοινωνικό - Φυτεμένο | Skydiver | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 16-05-13 23:53 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |