|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιάννη
![]() Τι πάχος έχει αυτό ; αρκετά φθηνό θα έλεγα
|
||||
|
||||
![]()
Tάκη είναι 3 mm. To χαρακτηριστικό του είναι οτι είναι πανάλαφρο λόγω της κυψελοειδούς δομής του (δες φωτο). Νομίζω το χρησιμοποιούν πολύ στον αερομοντελισμό για το λόγο αυτό.
Επίσης πρέπει να είναι το ίδιο υλικό που χρησιμοποιούν στο aquascaping για να σταθεροποιεί το βυθό, πχ εδώ στο 4:04 https://www.youtube.com/watch?v=Uv0x42x-r7Y&t=4m4s |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο,πολυ καλο.Καμμια ιδεα για 1.50 μηκος?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο...!!!
μου έδωσες ιδέες !!! Thanks. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Γιαννη!
πολυ ομορφη και οικονομικη ιδεα για diy καπακια και κατασκευες γενικοτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη ενδιαφέρων υλικό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aυτό το βρήκα μόνο σε 120cm, οπότε ή φτιάχνεις 2 μικρότερα 75 και 75 που ανοίγουν ανεξάρτητα το ένα απ' το άλλο (απλά να τα κόψεις παράλληλα με τη φορά των "αυλακιών" που έχει για να μη τσακίσει), ή ψάχνεις κανένα μεγαλύτερο μέγεθος (ίσως στο εργοστάσιο που τα φτιάχνει; ). Κάνε και ένα τηλέφωνο στο organiser μηπως μπορούν να σου βρουν μεγαλύτερο αυτοί..
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν σηκώνει το βάρος από τα ανεμιστηράκια, γιατί σκέφτομαι να αντικαταστήσω τα 80άρια με 92άρια. Μάλλον θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή να δω τι θα γίνει.. Γενικά καλό είναι να περιμένουμε 1-2 μήνες να δούμε τι γίνεται με τη θερμότητα/υγρασία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε ειχα υπόψη μου αυτό το υλικό. Εγώ είχα φτιάξει για το παλιό μου ενυδρείο φλαπ από πολυκαρμπονικο υλικό. Στο ένα φλαπ έβαλα 4 ανεμιστήρια και στο άλλο από κάτω είχα τοποθετήσει μια έξτρα λάμπα με ανακλαστήρα. Δε σκευρωσε κανένα από τα δύο ούτε είχα κανα θέμα. Αυτό το υλικό το βρίσκουμε εύκολα; Είναι καλό που έχει αυτή τη δομή εσωτερικά. Αυτά λειτουργούν και σαν "νεύρα" και θεωρώ ότι εκτός από ελαφρύ, θα το κάνουν και ανθεκτικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μικρό update μετά από 3 μήνες. Το καπάκι είναι μια χαρά, όπως ήταν, δεν έχει στραβώσει/σκευρώσει καθόλου. Επίσης έφτιαξα ένα ακόμα και προσάρμοσα πάνω δυο 120αρια ανεμιστήρια (αναβάθμιση του συστήματος για το καλοκαίρι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή δουλειά Γιάννη!
Ενδιαφέρον το υλικό, που βλέπω υπάρχει και σε διάφανο και άλλα χρώματα http://www.anaco.gr/gr/mus/oldsite/a...val/corex.html Δεν νομίζω όμως ότι έχει καλή διαπερατότητα από το φως (εγώ το σκεφτόμουν να μπει κάτω από φωτιστικό) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Fan Flap Σύστημα ψύξης | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 01-03-13 14:07 |